Audi S4 by ABT.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Audi S4 by ABT.

Audi S4 by ABT

6.551 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2017)

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, ανέλαβε να "πειράξει" το Audi S4. Το αποτέλεσμα σίγουρα καλύπτει και τους πιο απαιτητικούς.

Εάν περιμένετε πως και πως το νέο RS4 Avant, τότε σας έχουμε καλά νέα. Γιατί απ ότι φαίνεται το επόμενο ABT πακέτο αναβάθμισης θα είναι για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, ανέλαβε να

Ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος, ανέλαβε να "πειράξει" το Audi S4.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η παύση του ατμοσφαιρικού V8 των 4,2 λίτρων στο Audi S4 είναι γεγονός. Στο εν λόγω μοντέλο έγινε downsize, υιοθετώντας ένα 3λιτρο turbo V6 σύνολο. 

Πάνω σε αυτό το σύνολο, οι βελτιωτές του οίκου ABT κατάφεραν να το αναβαθμίσουν «ανεβάζοντας» την ιπποδύναμη στους 419 ίππους και την ροπή στα 550Nm.Πρόκειται για σημαντική βελτίωση σε σχέση με τους 349 ίππους και τα 500Nm ροπής του στοκ κινητήρα, που επέτρεπε στο «αγριεμένο οικογενειακό» να φτάνει τα 100km από στάση σε μόλις 4,7 δευτερόλεπτα.

Ωστόσο το πακέτο της ABT δεν περιορίζεται μόνο στις αναβαθμίσεις του κινητήρα, καθώς η γερμανική εταιρεία προσφέρει και εξωτερικά μέρη αναβάθμισης, όπως νέα μπροστινή ποδιά, νέα μάσκα ψυγείου και πλαϊνούς μασπιέδες.

Τέλος θα είναι διαθέσιμα σήματα ΑΒΤ σε μαύρο χρώμιο, ασημένιο ή μαύρο ματ για να ολοκληρώσουν την εξωτερική όψη του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με ζάντες αλουμινίου 19 και 20 ιντσών.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto