Avatar Roadster

Avatar Roadster

Avatar Roadster οσονούπω!

2.542 Επισκέψεις στο άρθρο (13/1/2017)

Η Avatar κοινοποίησε την απόφαση της, να βγάλει στη παραγωγή το πρώτο της Sport αυτοκίνητο την άνοιξη του 2017, το οποίο θα τροφοδοτείται από τον κινητήρα του Ford Focus RS στην ισχυρότερη έκδοσή του.

Η Βρετανική φίρμα αυτοκινήτων Avatar, παρουσίασε το πρώτο της μοντέλο, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του στο Performance Car Show, στο Μπέρμιγχαμ μέσα στο 2017 και θα έχει υποστεί πολλές αλλαγές από το πρωτότυπο που αποκαλύφθηκε το 2016.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κάτω από το καπό θα φιλοξενείται ένας 2- λιτρος, Turbo EcoBoost κινητήρας, απόδοσης 250 αλόγων και δεδομένου πως το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου θα είναι 695 κιλά, το Roadster θα είναι σε θέση να καλύψει τα 0-100 σε 4 δλ και να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 233χλμ/ώρα.
Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και έναν ισχυρότερο κινητήρα 2.3λίτρων, ο οποίος προέρχεται από το Ford Focus RS και διαθέτει ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο.
Ο Γενικός Διευθυντής της Avatar, Dylan Popovic, δήλωσε ότι ύστερα από τη παρουσίαση του Concept το 2016, οι ιθύνοντες συνειδητοποίησαν πως το αγοραστικό κοινό είχε παραπάνω απαιτήσεις από το μοντέλο και έτσι έπρεπε προσθέσουν κάποια στοιχεία «φινέτσας» στο εσωτερικό.
Έτσι και έγινε, καθώς η Avatar πρόσθεσε ένα πλήρες δερμάτινο σαλόνι, κλιματισμό και Tech λεπτομέρειες.
Στο καθαρά «αγωνιστικό» πεδίο του αυτοκινήτου περιλαμβάνεται ένα Roll Cage, πυροσβεστήρας και μια κάμερα GoPro για τη καταγραφή στη πίστα. Η παραγωγή του Avatar θα ξεκινήσει φέτος την άνοιξη και η τιμή του θα κυμαίνεται περίπου στις 50.000 ευρώ.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

E-CUSTOM
Mitsubishi