Ferrari LaFerrari Spider ή Ferrari LaFerrari Aperta; Ιδού η απορία. Ποιο σας κάνει πιο εύηχο;

Ferrari LaFerrari Spider ή Ferrari LaFerrari Aperta; Ιδού η απορία. Ποιο σας κάνει πιο εύηχο;

Βάφτιση LaFerrari Spider

2.421 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2016)

Νέες πληροφορίες θέλουν την «ανοιχτή» Ferrari LaFerrari Spider να αποκτά την ονομασία Aperta. Το προτιμάτε ή θεωρείτε πιο… πιασάρικο το Spider λόγω της ιστορίας του;

Νέες πληροφορίες που ήρθαν στην επιφάνεια αναφέρουν πως η επερχόμενη Ferrari LaFerrari Spider, φωτογραφίες της οποίας σας παρουσιάσαμε λίγες ημέρες πριν, θα έχει διαφορετική ονομασία.
Λαγωνικά του διαδικτύου ανακάλυψαν εικόνες της «ανοιχτής» LaFerrari στους server της ιταλικής μάρκας, οι οποίες έχουν ονομασία αρχείου «LaFerrari Aperta». Σαφώς δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από τη μάρκα, αλλά ως γνωστόν όταν κάπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
Λεπτομέρειες για το κόστος κτήσης της επερχόμενης LaFerrari Aperta ή έστω Spider δεν υπάρχουν, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η τιμή της θα φτάσει μέχρι και τα 3,5 εκατ. ευρώ. 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι όλες οι μονάδες οι οποίες πρόκειται να κατασκευαστούν έχουν ήδη πωληθεί σε παρουσίαση που έγινε σε κλειστή κάστα πιθανών αγοραστών και πραγματοποιήθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, ενώ το επίσημο λανσάρισμά της LaFerrari Aperta αναμένεται στο επόμενο σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda