Bentley Bentayga Gigante 700 ίππων
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Bentley Bentayga Gigante 700 ίππων

2.960 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2017)

Για όσους τα 600 άλογα της Bentayga φαίνονται ανεπαρκή, η DMC προσφέρει άλλα 100 για τον ¶γγλο «γίγαντα» και ανεβάζει την τελική ταχύτητα στα 315 χλμ./ώρα.

Η Bentley Bentayga είναι το πιο γρήγορο SUV στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ο 6λιτρος V12 με τους δυο υπερτροφοδότες αποδίδει 600 ίππους και επιτρέπει στο βαρύ αυτοκίνητο να «πιάσει» το ορόσημο των 300 χλμ./ώρα. Ωστόσο, κάποιοι είναι πλεονέκτες και δεν τους αρκούν αυτές οι επιδόσεις. Σε αυτούς τους «κάποιους» βασίζεται ολόκληρη η βιομηχανία του λεγόμενου “rich tuning”, όπου αυτοκίνητα κορυφαίων επιδόσεων βελτιώνονται κατά τα γούστα των ευκατάστατων ιδιοκτητών τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η DMC είναι από τις κορυφαίες φίρμες του είδους και η πρότασή της για το SUV της Bentley είναι εφάμιλλη των προσδοκιών. Η «Gigante», όπως λέγεται το μοντέλο του Γερμανού βελτιωτή, είναι αναβαθμισμένη σε όλους τους τομείς, αλλά αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον κινητήρα. Οι 700 ίπποι και κυρίως τα 105 κιλά ροπής επισκιάζουν τα πάντα και στέλνουν το αγγλογερμανικό «θηρίο» στα 315 χλμ./ώρα.

Εξωτερικά, η Bentayga είναι αρκετά διακριτική για την «γιγαντιαία» της απόδοση. Το ανθρακονημάτινο καπό με τους αεραγωγούς, οι πλευρικές ποδιές και η αεροτομή που είναι επίσης από carbon, δίνουν τον απαραίτητο δυναμικό τόνο συνοδευόμενες από νέες ζάντες 24 ιντσών.

Οι τροχοί και το εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι ειδικά σχεδιασμένα για την DMC, με τους πρώτους να αποσκοπούν στη μείωση της μη αναρτώμενης μάζας. Βέβαια, στα 2.422 κιλά  η Bentayga είναι από τα  βαριά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στον δρόμο, κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακούς τους αριθμούς των επιδόσεων.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda