Πληροφορίες σχετικά με το ανερχόμενο Ford Bronco έδωσε ένας μηχανικός της εταιρείας.

Πληροφορίες σχετικά με το ανερχόμενο Ford Bronco έδωσε ένας μηχανικός της εταιρείας.

Νέο Ford Bronco όπως Jeep Wrangler;

3.215 Επισκέψεις στο άρθρο (19/7/2017)

Πληροφορίες σχετικά με το ανερχόμενο Ford Bronco έδωσε ένας μηχανικός της εταιρείας, ο οποίος μίλησε σε διεθνή μέσα, διατηρώντας ταυτόχρονα την ανωνυμία του.

Αρχικά ο μηχανικός αναφέρθηκε στο κινητήρα που θα έχει πιθανότατα το νέο μοντέλο, κάνοντας λόγο πως αυτός θα είναι ο V6 EcoBoost των 2.7 λίτρων, ο οποίος έχει ισχύ 329 αλόγων, όντας ο ίδιος που έχει και το Ford Fusion Sport, ενώ σημείωσε πως διεξάγονται συζητήσεις για το αν θα προσφερθεί και μια υβριδική έκδοση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Πέρα από το κινητήρα έγινε αναφορά και στο σχεδιασμό που θα έχει το νέο Bronco, καθώς τα διεθνή μέσα αναφέρουν πως πρόσφατα ανατέθηκε από την εταιρεία να γίνει και τρίτη μελέτη, μιας και οι ιθύνοντες της Ford δεν είχαν μείνει ικανοποιημένοι από τις πρώτες δύο, υποδηλώνοντας πως μοιάζει πολύ με το Jeep Wrangler.
 
Σύμφωνα με τον μηχανικό, αυτό είναι το βασικό concept, ώστε η εταιρεία να προσφέρει μια αντίστοιχη εκδοχή που να μοιάζει στο Wrangler αλλά να έχει τέσσερις πόρτες, μίας και η Ford θέλει να βάλει στις αγορές ένα δυνατό ανταγωνιστή του Wrangler Unlimited.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL