Diesel και LPG; Γίνεται!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Diesel και LPG; Γίνεται!

8.090 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχουμε ακούσει για μετατροπές και εγκαταστάσεις LPG σε συστήματα καύσης βενζίνης, αλλά τι γίνεται με όσα οχήματα «καίνε» diesel; Η απάντηση είναι «τα πάντα γίνονται», με τον συνδυασμό diesel-LPG να προσφέρει μεγάλη εξοικονόμηση καυσίμου, αύξηση απόδοσης, μεγαλύτερα διαστήματα service κι όλα αυτά, με λιγότερους ρύπους!

Οικονομικές μετακινήσεις με συνδυασμό Diesel και LPG

Το υγραέριο κίνησης (LPG) είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο οικονομικά εναλλακτικά καύσιμα και τώρα πλέον μπορούν και οι επαγγελματίες οδηγοί -κι όχι μόνο- να επωμίζονται τα πλεονεκτήματα του LPG με το diesel blend. ¶λλωστε, για τους περισσότερους το κόστος του καυσίμου είναι το μεγαλύτερο έξοδο σε όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου.
 
Για όλους τους κατόχους diesel, η οικονομική μετακίνηση είναι πλέον μια εφικτή και ασφαλής επιλογή, αφού υπάρχει δυνατότητα των συστημάτων διπλού καυσίμου με κέρδος που φτάνει έως και το 30%, αναλόγως την ετήσια χιλιομετρική μετακίνηση και τον τύπο του κινητήρα/οχήματος. Μάλιστα μετά την τελευταία Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 2733 Β/17-12-2015, επιτρέπεται και στην Ελλάδα η μετασκευή πετρελαιοκίνητων οχημάτων σε οχήματα με κινητήρα διπλού καυσίμου.
 


Η εξοικονόμηση χρημάτων με τη χρήση LPG φαίνεται από την πρώτη στιγμή λόγω των μειωμένων εξόδων για καύσιμα.

Η εξοικονόμηση χρημάτων με τη χρήση LPG φαίνεται από την πρώτη στιγμή λόγω των μειωμένων εξόδων για καύσιμα.

Συνέχεια του άρθρου >>>
ETRANSIT VS ESPRINTER
OPEL