Σκληρή δοκιμασία για Astra
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σκληρή δοκιμασία για Astra

4.901 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2016)

Το Διεθνές Κέντρο Τεχνικής Εξέλιξης της Opel (ITDC) προσομοιώνει συνθήκες εφάμιλλες της Ερήμου Σαχάρα.

Στο Rüsselsheim μέσα στην καρδιά του χειμώνα, το θερμόμετρο έχει σκαρφαλώσει στους 60 βαθμούς Κελσίου και σε αυτό το σκηνικό το νέο Astra Sports Tourer δοκιμάζεται και επιβιώνει σε αντίξοες συνθήκες, υπομένοντας το καυτό βασανιστήριο του δυνατού αέρα, με τον οποίο το σύστημα εξαερισμού γεμίζει την αίθουσα των 60 τ.μ.
Μία ημέρα αργότερα, ίδιο μέρος, ίδια ώρα, αλλά αυτή τη φορά με τελείως διαφορετικό σενάριο. Το Opel Astra Sports Tourer είναι τυλιγμένο με λευκή κουκούλα που καλύπτεται από λεπτό στρώμα πάγου. Το ευρύχωρο εσωτερικού του συμπαγούς station wagon δεν είναι ορατό από το εξωτερικό, καθώς τα παράθυρα έχουν παγώσει εντελώς. Η θερμοκρασία είναι στους -40, και χωρίς ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα κανείς δεν επιβιώνει εδώ. 
«Θέλουμε να δούμε πώς αντιδρούν τα υλικά του Sports Tourer σε ακραίες συνθήκες. Επίσης ελέγχουμε εάν μεταβάλλεται η εμφάνισή τους και κατά πόσον η υπερβολική ζέστη ή το δριμύ ψύχος επηρεάζουν, για παράδειγμα, τους αρμούς», εξηγεί ο Otto Hemmelmann, Επικεφαλής Μηχανικός Μεθόδων Δοκιμών. Έχοντας μία διεπιστημονική ομάδα διαφόρων ειδικοτήτων, είναι υπεύθυνος γιΆ αυτή τη σειρά δοκιμών σε εξαιρετικά υψηλές και χαμηλές θερμοκρασίες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
NISSAN