Το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου VW Golf GTI είναι ότι, αποτελεί τον ορισμό του κωδικού του, όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα.
14 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το πιο σημαντικό στοιχείο του νέου VW Golf GTI είναι ότι, αποτελεί τον ορισμό του κωδικού του, όπως έκαναν και όλα τα προηγούμενα.

Δοκιμή: VW Golf GTI DSG 3d

28.655 Επισκέψεις στο άρθρο (25/6/2013)

Αυτό είναι το νέο VW Golf GTI. Βασίζεται στο νέο Golf 7ης γενιάς, είναι, στη βασική του έκδοση, πιο δυνατό από ποτέ και έχει σχεδίαση που, μετά βίας, το διαχωρίζει από το GTI 6ης γενιάς.

Αν ρωτήσεις κάποιον να σου αναφέρει ένα μοντέλο GTI που του έρχεται στο μυαλό, είναι μάλλον απίθανο να αποσπάσεις απάντηση που να μην περιέχει τη λέξη “Golf”.  Εξαιτίας του μοντέλου που παρουσιάστηκε το 1976, δημιουργήθηκε μία ολόκληρη υποκατηγορία, αυτή των hot χάτσμπακ, που συνδυάζουν την ευκολία ενός συμβατικού μοντέλου ευρείας παραγωγής με την ευχαρίστηση που μπορεί να προσφέρει ένα αυτοκίνητο επιδόσεων, σε ένα πακέτο που δεν είναι ασύμφορο. 
Σαν «ιδρυτής» του είδους, απέκτησε και κράτησε, μέσα από 6 γενιές, το δικαίωμα να αποτελεί το σημείο αναφοράς. Και αυτό όχι αυτεπάγγελτα, αλλά από τη δυνατότητα να συνδυάζει την καθημερινή ευκολία με την καθημερινή απόλαυση. Σήμερα, στην 7η, πλέον, γενιά του, το Golf GTI περιβάλλεται από την ίδια «μαγεία» που κάνει όσους το πιστεύουν να το θέλουν, και όσους το αμφισβητούν να το φθονούν. Τελικά, όμως, τι κάνει το νέο Golf GTI, τόσο ξεχωριστό όσο και τα προηγούμενα; 
Εμφάνιση: Γοητεύει 
Εντάξει, το GTI στις φωτογραφίες δεν είναι το βασικό. Εδώ έχει το κάτι παραπάνω, όπως είναι οι ζάντες των 18 ιντσών, η ηλιοροφή και οι τετραγωνισμένοι προβολείς από LED. Επίσης κατά τα άλλα δε διαφέρει και πολύ από τις απλές εκδόσεις, αν καταγράψει κανείς τις αλλαγές στα σημεία.
Υπάρχει διπλή απόληξη της εξάτμισης στο πίσω μέρος, πλευρικές ποδιές, αλλά και σκουρόχρωμα καλύμματα στα πίσω φωτιστικά που είναι εξοπλισμένα με LED. LED υπάρχουν και για το φωτισμό της πινακίδας. Μπροστά, ένα κόκκινο σιρίτι διατρέχει τα φώτα και τη μάσκα, ενώ ο μπροστινός προφυλακτήρας έχει εισαγωγή αέρα με κυψελωτό σχέδιο και «βράγχια» που εκτείνονται μεταξύ των προβολέων ομίχλης. 
Ωστόσο, αυτή η διακριτικότητα είναι που σε κερδίζει. Ξέρεις ότι, δε θες να γυρίζεις τα κεφάλια όσων δεν πρέπει, αλλά μόνο αυτών που αναγνωρίζουν τα διακριτικά. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto