Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Astra K diesel με 90.000 χλμ

8.929 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2024)
Δοκιμή μεταχειρισμένου: Opel Astra K diesel με 90.000 χλμ
6 Φωτογραφίες »

Δεν υπάρχουν φθορές στο αμάξωμα, ούτε στο εσωτερικό.
Ο diesel κινητήρας είναι αξιόπιστος και καίει κάτω από 6 λτ/100 χλμ.
Είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας του και είναι άνετο στο δρόμο.
Ο μέσος όρος τιμής των μεταχειρισμένων Opel Astra K είναι 13.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν φθορές στο αμάξωμα, ούτε στο εσωτερικό

Το Opel Astra που δοκιμάζουμε ως μεταχειρισμένο έχει διανύσει 90.000 χιλιόμετρα μέσα σε μόλις 2 χρόνια. Παρόλα αυτά δεν εντοπίζουμε φθορές στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Οι επενδύσεις δεν έχουν σημάδια από τη χρήση και τα καθίσματα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Το ίδιο ισχύει και για τα μηχανικά μέρη του Astra, τα οποία δεν έχουν καταπονηθεί.

Ο diesel κινητήρας είναι αξιόπιστος και καίει κάτω από 6 λτ/100 χλμ.

Το μεταχειρισμένο Opel Astra που έχουμε στη διάθεσή μας εφοδιάζεται με τον τρικύλινδρο diesel κινητήρα 1,5 λίτρων με ισχύ 122 άλογα. Το μοτέρ πληροί προδιαγραφές Euro 6d και είναι αξιόπιστο. Η κατανάλωση διατηρείται σε χαμηλά επίπεδα, και πιο συγκεκριμένα κάτω από 6 λτ/100 χλμ.
Δεν υπάρχουν εκτεταμένες λίστες για σημαντικές βλάβες, με τα μόνα που αναφέρονται να είναι πιθανή διαρροή λαδιών από τον κινητήρα καθώς και σε ορισμένες περιπτώσεις προβλήματα στο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Κατά τον οπτικό έλεγχο του αυτοκινήτου που δοκιμάσαμε ως μεταχειρισμένο δεν διαπιστώθηκε απώλεια λιπαντικών, ενώ ο κινητήρας και το σασμάν λειτουργούν όπως θα έπρεπε.

Είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας του και είναι άνετο στο δρόμο

Το Opel Astra της γενιάς K, που κυκλοφόρησε από το 2015 έως το 2022, είναι ιδιαίτερα ευρύχωρο και μπορεί να φιλοξενήσει 5 ενήλικες επιβάτες, με τον χώρο για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω να είναι αρκετός ακόμα και για ψηλούς. Το πορτ-μπαγκάζ έχει ωφέλιμο όγκο 370 λίτρα.
Στο δρόμο το Astra είναι άνετο. Οι λακκούβες αποσβένονται απροβλημάτιστα, ακόμα και με ζάντες 17 ιντσών, ενώ παράλληλα σε διαδρομές με στροφές οι κλίσεις του αμαξώματος είναι περιορισμένες και η οδική συμπεριφορά ευχάριστη και δυναμική.

Ο μέσος όρος τιμής των μεταχειρισμένων Opel Astra K είναι 13.000 ευρώ

Τα πιο προσιτά μεταχειρισμένα Opel Astra K κοστίζουν 9.000 ευρώ, ενώ αναλόγως του εξοπλισμού, της χρονολογίας, του κινητήρα και των διανυθέντων χιλιομέτρων, υπάρχουν αυτοκίνητα με τιμές που φτάνουν τα 20.000 ευρώ.
 
Στις σελίδες που ακολουθούν θα διαβάσετε αναλυτικά τη δοκιμή του μεταχειρισμένου Opel Astra K diesel, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε όλες τις δοκιμές μεταχειρισμένων αυτοκινήτων του AutoTriti.

Σελίδα 2Δεν υπάρχουν φθορές στο αμάξωμα, ούτε στο εσωτερικό
Σελίδα 3Ο diesel κινητήρας είναι αξιόπιστος και καίει κάτω από 6 λτ/100 χλμ
Σελίδα 4Είναι από τα πιο ευρύχωρα της κατηγορίας του και είναι άνετο στο δρόμο
Σελίδα 5Ο μέσος όρος τιμής των μεταχειρισμένων Opel Astra K είναι 13.000 ευρώ
Hyundai
kia