Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Revival στις 8 Σεπτεμβρίου.

Το αυτοκίνητο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Revival στις 8 Σεπτεμβρίου.

Εικόνα teaser για το νέο μοντέλο της TVR

2.153 Επισκέψεις στο άρθρο (11/7/2017)

Με μια εικόνα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η TVR, έδωσε μια πρώτη γεύση για το νέο σπορ αυτοκίνητο που θα κάνει το ντεμπούτο του στο Goodwood Revival στις 8 Σεπτεμβρίου.

Από αυτά που μπορούμε να καταλάβουμε βλέποντας την εικόνα, φαίνεται πως το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποφύγει το ακραίο στυλ των πρόσφατων οχημάτων, όπως το Tuscan και το Sagaris, ωστόσο ταυτόχρονα θα διατηρήσει στο σχεδιασμό του το DNA της εταιρείας, έχοντας όπως φαίνεται διογκωμένο καπό και μεγάλους αεραγωγούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Σε ότι αφορά τις προδιαγραφές του μοντέλου, η εταιρεία δεν έχει αποκαλύψει ακόμα τις λεπτομέρειες, ωστόσο ο ιδιοκτήτης της  Les Edgar σε δηλώσεις του ανέφερε, πως το νέο μοντέλο θα διαθέτει τον V8 κινητήρα 5.0 λίτρων, ο οποίος θα δίνει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να πιάνει από στάση τα 98χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτα, πριν αγγίξει την τελική ταχύτητα των 321χλμ./ώρα.
Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως η συγκεκριμένη επίδοση οφείλεται κατά ένα ποσοστό στο αμάξωμα, που είναι κατασκευασμένο από ίνες άνθρακα, καθιστώντας έτσι το αυτοκίνητο ελαφρύτερο από 1.250 κιλά.

Τέλος να σημειωθεί πως ο Edgar ανέφερε επιπλέον, ότι το αυτοκίνητο θα είναι περισσότερο ένα grand tourer αμάξι, παρά ένα αμιγώς σπορ μοντέλο, ενώ γνωστοποίησαν πως δεν θα είναι εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, παρ όλα αυτά θα διαθέτει ψηφιακά όργανα και ένα σύστημα infotainment με οθόνη αφής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

E-CUSTOM
Mitsubishi