Το νέο Stralis Hi-Way με κινητήρα Euro6, σύμφωνα με την αξιολόγηση του TUV, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση κατά 2,33% σε σχέση με τις Euro5 εκδόσεις.

Το νέο Stralis Hi-Way με κινητήρα Euro6, σύμφωνα με την αξιολόγηση του TUV, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση κατά 2,33% σε σχέση με τις Euro5 εκδόσεις.

Εξαιρετικά αποδοτικό το νέο Stralis Hi-Way

1.913 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2013)

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης του νέου Stralis Hi-Way από τον οργανισμό TUV, το σύστημα Hi-eSCR των νέων κινητήρων Euro6 της Iveco, προσφέρει μειωμένη κατανάλωση κατά 2,33%.

Ένας από τους κορυφαίους

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

οργανισμούς πιστοποίησης σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, το γερμανικό TUV ανακοίνωσεπως σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μελετών του, το νέο σύστημα διαχείρισης τωνκαυσαερίων «Hi-eSCR» που η IvecoTrucks χρησιμοποιείπροκειμένου να καλύψει τις αυστηρότερες προδιαγραφές ρύπων της Euro6, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη αεροδυναμική τωνεκδόσεων Hi-Way της νέας γενιάςτου Stralis, επιτυγχάνουν τη μείωση της μέσης κατανάλωσηςκαυσίμου της «ναυαρχίδας» της ιταλικής εταιρείας στα βαρέα φορτηγά, κατά 2,33%σε σχέση με τις εκδόσεις Euro5.

Πληροφοριακά αξίζει νααναφέρουμε πως η Iveco Trucks προκειμένουνα καλύψει τις προδιαγραφές της Euro6 έχειακολουθήσει ένα διαφορετικό… μονοπάτι σε σχέση με το σύνολο των ανταγωνιστώντης στον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Συγκεκριμένα, το σύστημα Hi-eSCR δεν περιλαμβάνει τη διαδικασία επανακυκλοφορίας των καυσαερίωνστον θάλαμο καύσης (τεχνολογία EGR: Exhaust Gas Recirculation) κατά την διαχείρισητους.

Το εν λόγω σύστημα αποτελείμια ακόμη τεχνολογική καινοτομία της Iveco και έχει εξελιχθεί από την FPT Industrial.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: 

Hyundai
KIA