Το ειδικό Ford Focus RS.

Το ειδικό Ford Focus RS.

Ένα Focus RS στον Γύρο της Γαλλίας

1.922 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2017)

Η Ford Motor Company ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με την Team Sky για δύο χρόνια ακόμα, ως αποκλειστικός προμηθευτής αυτοκινήτων και βαν της ομάδας ποδηλασίας.

Για να γιορτάσει το γεγονός, η Ford δημιούργησε μία ειδική έκδοση του νέου Focus RS Option Pack, το οποίο είναι βαμμένο σε λευκό χρώμα και φέρει γραφικά που είναι ασορτί με τις φανέλες της Team Sky και θα κάνει την εμφάνιση του στον ποδηλατικό γύρο της Γάλλιας (Tour de France).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Οι επιδόσεις και η συμπεριφορά του Focus RS θα είναι σημαντικοί παράγοντες, καθώς θα «ανοίγει το δρόμο» για τους ποδηλάτες, οι οποίοι κατά τη διάρκεια του αγώνα αναπτύσσουν ταχύτητες έως και 70 χλμ/ώρα.
 
Το Team Sky Focus RS Option Pack, με μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, έχει μία ειδικά κατασκευασμένη σχάρα ποδηλάτων και καθίσματα Recaroπου σχεδιάστηκαν ειδικά για τηνTeam Sky.
 
Τα καθίσματα είναι πιο επίπεδα και παρέχουν στον οδηγό και την ομάδα υποστήριξης μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων μέσα στο αυτοκίνητο, ενώ μπορούν να σκύβουν με ασφάλεια όταν βοηθάνε τους ποδηλάτες κατά τη διάρκεια των διαδρομών.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο στόλος οχημάτων περιλαμβάνει ακόμα λευκά τετρακίνητα Ford Mondeo wagon καθώς και S-MAX, Edge και Transit, τα οποία η Team Sky χρησιμοποιεί από τις αρχές του 2016 που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά η συνεργασία, των δύο πλευρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LINGLONG VS CONTINENTAL
moto