7 φωτογραφίες »

Έναν αιώνα μετά, έρχεται το επετειακό Aston Martin Vantage Roadster

3.181 Επισκέψεις στο άρθρο (24/6/2021)

Με πηγή έμπνευσης το παλαιότερο και τρίτο χρονολογικά μοντέλο της, «A3», η Aston Martin ετοιμάζει τρία επετειακά μοντέλα Vantage Roadster.

Πριν από 100 χρόνια στο Kensington του Λονδίνου η Aston Martin δημιούργησε το περίφημο «A3» ως ένα από τα πέντε πρωτότυπα αυτοκίνητα που επρόκειτο να βάλει στην γραμμή παραγωγής της. Επρόκειτο για ένα μοντέλο 11 ίππων που μπορούσε να «πιάσει» τελική ταχύτητα 136 χλμ./ώρα, επίδοση η οποία εκείνη την εποχή έδωσε στην Aston Martin ρεκόρ σε τοπικό αγώνα στην περιοχή του Essex.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Έναν αιώνα μετά ήρθε η ώρα να δημιουργηθεί σε μόλις 3 μονάδες ένα επετειακό μοντέλο Vantage Roadster. Ουσιαστικά έχουμε να κάνουμε με ένα αυτοκίνητο που κοσμείται από μία εντυπωσιακή μάσκα με φωτεινό αλουμινένιο περίγραμμα. Προχωρώντας προς τα πίσω το αυτοκίνητο έχει μοναδικά πλαϊνά πάνελ φτερών με δερμάτινη επένδυση στα πρότυπα του καπό και του ιμάντα που είχε το κλασικό «A3». Επιπλέον, βλέπουμε χάλκινο σετ από δαγκάνες φρένων και σφυρήλατες ζάντες 20 ιντσών σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Αλλαγμένη είναι φυσικά και η καμπίνα του μοντέλου. Για παράδειγμα βλέπουμε αυλακωτά κεντητά καθίσματα και λεπτομέρειες από ορείχαλκο τις οποίες είχε και το ρετρό μοντέλο.
 
Εσάς πώς σας φαίνεται το επετειακό Aston Martin Vantage Roadster;
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

SPRING CHECK MERCEDES
test center