Η αντίπαλος της BMW Σειρά 2 Active Tourer, εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στους γερμανικούς δρόμους.

Ετοιμάζεται η νέα Mercedes B-Class (+vid)

2.939 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Η αντίπαλος της BMW Σειρά 2 Active Tourer, εντοπίστηκε να κάνει βόλτες στους γερμανικούς δρόμους, έχοντας ακόμα πλήρες καμουφλάζ, τη στιγμή που περιμένει να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της. Ο λόγος για τη νέα Mercedes B-Class.

Όπως μπορούμε να δούμε το μοντέλο έχει πλήρες καμουφλάζ, το οποίο καλύπτει τις λεπτομέρειες, ωστόσο από το βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε ένα ακόμα χαρακτηριστικό της τρίτης γενιάς B-Class που θα είναι μια μεγάλη πανοραμική ηλιοροφή, η οποία θα βρίσκεται στον προαιρετικό εξοπλισμό.
 
Από κει και πέρα η επερχόμενη B-Class σύμφωνα με τις φήμες θα βασίζεται στο παλαιότερο μοντέλο ενώ πληροφορίες των μέσων του εξωτερικού κάνουν λόγο πως θα αποκομίσει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Mercedes, καθώς οι άνθρωποι της αυτοκινητοβιομηχανίας θέλουν με αυτό τον τρόπο να κοντράρουν την BMW Σειρά 2 Active Tourer, που ανανεώθηκε πρόσφατα.
 
Κάτω από το καπό θα πάρουν θέση νέοι κινητήρες, με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον 1.3 λίτρων που αναπτύχθηκε από τη συνεργασία της Renault της Daimler, ενώ γίνεται λόγος πως η γαλλική μάρκα θα παράσχει επίσης και τον πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων.
 
Οι πιο ισχυρές εκδόσεις θα χρησιμοποιούν  2λιτρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.
Τέλος αναφορικά με το εσωτερικό, θα υπάρχει και εκεί σημαντική αναβάθμιση καθώς θα εξοπλιστεί με δύο οθόνες, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα προσφερθεί και κάποιες τεχνολογίες αυτονομίας.

EUROINS PASXA
fiat