Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται φυσικά ένας κινητήρας που πληροί τις προδιαγραφές του BTCC και να είναι πολύ ανταγωνιστικός.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται φυσικά ένας κινητήρας που πληροί τις προδιαγραφές του BTCC και να είναι πολύ ανταγωνιστικός.

Έτοιμο το αγωνιστικό Honda Civic Tourer

4.125 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2013)

Η ομάδα της Honda στο βρετανικό πρωτάθλημα BTCC, Yuasa Racing, ετοίμασε το όχημά της για την επόμενη σεζόν, το οποίο αποτελεί την αγωνιστική εκδοχή του Civic Tourer.

Για πρώτη φορά, μετά από 19 χρόνια, η αγωνιστική ομάδα Honda Yuasa Racing χρησιμοποιεί stationwagon αμάξωμα για να συμμετέχει στο BTCC (British Touring Car Championship) που θα ξεκινήσει το 2014. Πιο συγκεκριμένα, η Yuasa Racing θα βασιστεί στο νέο Civic Tourer και θα είναι το μόνο stationwagon μοντέλο στο grid του πρωταθλήματος για το 2014.
Κάτω από το καπό, θα βρίσκεται φυσικά ένας κινητήρας που πληροί τις προδιαγραφές του BTCC και να είναι πολύ ανταγωνιστικός, γι αυτό και οι μηχανικοί τις ιαπωνικής ομάδας αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα, ο οποίος πιθανώς να αποδίδει πάνω από 300 ίππους. «Παρόμοιο» κινητήρας θα εφοδιάζει και το Civic Type-R, το οποίο θα λανσαριστεί το 2015 και έχει επιβεβαιωθεί ότι το hot hatchback μοντέλο θα έχει πάνω από 280 ίππους.
Το «εναρκτήριο λάκτισμα» του βρετανικού πρωταθλήματος θα είναι στις 30 Μαρτίου 2014, με τους Gordon Shedden και Matt Neal να βρίσκονται στο τιμόνι του Honda Civic Tourer.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto