Πληθαίνουν οι φήμες, σύμφωνα με γερμανικά μέσα, για τον αποκλεισμό της Fiat από τις αγορές της Γερμανίας.

Πληθαίνουν οι φήμες, σύμφωνα με γερμανικά μέσα, για τον αποκλεισμό της Fiat από τις αγορές της Γερμανίας.

Γερμανοί Vs Fiat

6.012 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2016)

Κλείνει η γερμανική αγορά για τα μοντέλα της Fiat; Έχουν φουντώσει οι φήμες για επικείμενο εμπάργκο της γερμανικής αγοράς αυτοκινήτου, στην ιταλική μάρκα.

Μετά τις φήμες που ακούστηκαν για την εμπλοκή της Fiat στο σκάνδαλο με τις εκπομπές ρύπων, γερμανικά μέσα αναφέρουν ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα αποκλεισμού της ιταλικής μάρκας από την αγορά της Γερμανίας.
Με βάση αυτούς τους ισχυρισμούς, οι άνθρωποι της Fiat βλέπουν τις μετοχές της εταιρείας να κατρακυλούν, με την μείωση της τιμής τους να κυμαίνεται στο 5,1 τοις εκατό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε ευρωπαϊκά χρηματιστήρια και πιο συγκεκριμένα στο Μιλάνο, η μετοχή σημείωσε πτώση της τάξεως του 5 τοις εκατό, ωστόσο ανέκαμψε κατά 0,6 τοις εκατό, με την τιμή της μετοχής να κλείνει στα 6,03 ευρώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί έχουν ήδη ξεκινήσει δοκιμές σε οχήματα πολλών και διαφόρων εταιρειών, μετά το σκάνδαλο dieselgate, που έπληξε σε μεγάλο βαθμό την Volkswagen. 
Υπενθυμίζουμε ότι σε εξεταστική επιτροπή κλήθηκε να απαντήσει πρόσφατα η Opel, η οποία φερόταν να εμπλέκεται στο dieselgate, σύμφωνα με ευρήματα κάποιου χάκερ, ενώ υπάρχει σωρεία αποκαλύψεων για ιαπωνικές μάρκες (Mitsubishi, Suzuki) που παραδέχτηκαν ότι έδιναν στη δημοσιότητα εσφαλμένες τιμές κατανάλωσης καυσίμων, που με τη σειρά τους επηρεάζουν άμεσα τις εκπομπές ρύπων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen