Τα καταστήματα PAUL, με αφορμή την επέτειο των 125 χρόνων, δημιούργησαν μοναδικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα καταστήματα PAUL, με αφορμή την επέτειο των 125 χρόνων, δημιούργησαν μοναδικές χριστουγεννιάτικες προτάσεις για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου.

Γιορτινές λιχουδιές από τα καταστήματα PAUL

1.132 Επισκέψεις στο άρθρο (19/12/2014)

Στα καταστήματα Paul θα βρείτε όμορφες δημιουργίες γλυκών και πρωτότυπα χριστουγεννιάτικα αρτοποιήματα για να «στολίσετε» το τραπέζι σας τις μέρες των εορτών.

Τα καταστήματα PAUL, με αφορμή την επέτειο των 125 χρόνων, δημιούργησαν χριστουγεννιάτικες προτάσεις για την πιο γιορτινή περίοδο του χρόνου.
Αναλυτικότερα, οι αρτοποιοί και ζαχαροπλάστες της εταιρείας ετοίμασαν -στο πνεύμα των Χριστουγέννων- ένα σπέσιαλ μενού που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, γκουρμέ ψωμιά για να συνοδεύσουν το γιορτινό τραπέζι, όπως το ψωμί σίκαλης με σταφίδες, παραδοσιακή γαλλική Βασιλόπιτα με σφολιάτα και κρέμα αμυγδάλου ή μήλου, επιδόρπια, όπως ο χριστουγεννιάτικος κορμός «buche poire chocolat» με mousse σοκολάτας, παντεσπάνι, κρυσταλλιζέ compotee αχλάδι, τραγανή πραλίνα και επικάλυψη μαύρης σοκολάτας, μπριος ανθρωπάκια, macarons και πολλές άλλες λιχουδιές, σύμφωνα με τις παραδοσιακές και διαχρονικές γαλλικές συνταγές.
Ειδικά για τις φετινές γιορτές, υπάρχει το χριστουγεννιάτικο γλυκό «l entremet Bougie», ένα επιδόρπιο με ιδιαίτερο σχήμα, σαν χριστουγεννιάτικο κερί, αλλά και μοναδική γεύση. Απαλή κρέμα Bavaroise βανίλιας με μαλακό παντεσπάνι, compotee βατόμουρο και επικάλυψη λευκής σοκολάτας συνθέτουν το εν λόγω γλυκό. 
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα PAUL:
ΚΗΦΙΣΙΑ: Λεβίδου 4ΑΘΗΝΑ: Πανεπιστημίου 10 ΓΛΥΦΑΔΑ: Πλατεία Εσπερίδων και Κύπρου 70

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green