Ο 3λιτρος V6 TDI κινητήρας του VW Group

Ο 3λιτρος V6 TDI κινητήρας του VW Group

Η Audi παίρνει πίσω 25.000 diesel οχήματα

4.119 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2016)

H Audi σκοπεύει να αγοράσει πίσω 25.000 οχήματα diesel από την αγορά των Η.Π.Α., τα οποία δεν καλύπτουν τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί, για τα όρια των εκπεμπόμενων ρύπων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού τύπου, η premium φίρμα του ομίλου VW σχεδιάζει να αποζημιώσει 25.000 κατόχους diesel οχημάτων της, λόγω του σκανδάλου dieselgate.  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Εκπρόσωποι της Audi βρίσκονται σε συνομιλίες με τις αρχές των ΗΠΑ σχετικά με τον καθορισμό τoυ τρόπου επισκευής και διόρθωσης 85.000 αυτοκινήτων που απέτυχαν στις δοκιμές εκπομπών ρυπων. Από τις προκαταρκτικές συζητήσεις αποκαλύφθηκε πως περίπου ένας αριθμός 25.000 οχημάτων παλαιότερης γενιάς, είναι αδύνατον να επιδιορθωθούν, συνεπώς και θα πρέπει να αγοραστούν πίσω από την φίρμα του Ίγκολσταντ.  
Η Audi σχετικά με το θέμα, εξέδωσε την παρούσα δήλωση από τα κεντικά της στις Η.Π.Α.: «Δουλεύουμε σκληρά με τις αμερικανικές ρυθμιστικές αρχές για να καταλήξουμε σε συμφωνία για μία λύση, σχετικά με τους  3,0 λτ. V6 TDI κινητήρες οχημάτων για να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για τη συνεχή υπομονή τους. Το Δικαστήριο έχει προγραμματίσει μια ακρόαση για τις 3 Νοεμβρίου 2016 για να συζητηθεί το θέμα περαιτέρω.»

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
citroen