H Fiat ανακοίνωσε ότι δεν θα κατασκευάσει άμεσα υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα λόγω κόστους, αλλά θα εμμείνει στα diesel και turbo μοτέρ.

H Fiat ανακοίνωσε ότι δεν θα κατασκευάσει άμεσα υβριδικά ή ηλεκτρικά οχήματα λόγω κόστους, αλλά θα εμμείνει στα diesel και turbo μοτέρ.

Η Fiat επιμένει σε turbo και diesel κινητήρες

3.158 Επισκέψεις στο άρθρο (7/8/2013)

Ο όμιλος της Fiat ανακοίνωσε ότι δεν θα επενδύσει προς το παρόν σε υβριδικά σύνολα και στην ηλεκτροκίνηση, αλλά θα επικεντρωθεί στα πιο οικονομικά σε κόστος diesel και turbo μοτέρ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, δια στόματος του επικεφαλής του ομίλου Fiat-Chrysler στις Η.Π.Α., Bob Lee σε μια εκδήλωση στο Michigan, η αυτοκινητοβιομηχανία δεν θα επενδύσει χρήματα και εργατοώρες για να κατασκευάσει υβριδικούς κινητήρες ή ηλεκτρικά οχήματα, μέχρι να διαπιστωθεί ότι οι υποψήφιοι πελάτες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν το επιπλέον κόστος της καινούργιας τεχνολογίας.Αναλυτικότερα, ο Bob Lee δήλωσε ότι βεβαίως η Fiat ενδιαφέρεται για την εξοικονόμηση ενέργειας και τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων των οχημάτων της, αλλά δεν έχει πειστεί ότι οι καταναλωτές θα προτιμήσουν τέτοια οχήματα. «Μπορεί να εντυπωσιάζονται ή να βλέπουν την αξία των υβριδικών και E.V. αυτοκινήτων, αλλά ακόμα τα θεωρούν ακριβά», τόνισε χαρακτηριστικά.Στη συνέχεια των δηλώσεών του, ο Lee υποστήριξε ότι στα πλάνα της εταιρείας είναι να υπάρξουν περισσότερες επιλογές υπερτροφοδοτούμενων μοτέρ, καθώς και ντιζελοκινητήρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda