Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να οδηγηθεί μόνο σε πίστα.

Η ισχύς προέρχεται από τον twin-turbo V6 κινητήρα 3,5 λίτρων ο οποίος προσφέρει 200 περισσότερους ίππους απ όσους έχει το αγωνιστικό GT του Le Mans.

Η Ford παρουσίασε το GT Mk II

1.518 Επισκέψεις στο άρθρο (4/7/2019)

Η Ford με ένα σύνολο GT έλαβε μέρος στον τελευταίο 24ώρο αγώνα του Le Mans, ωστόσο φαίνεται πως το καλύτερο το κρατούσε για το Goodwood Festival of Speed, καθώς θα παραταχθεί έχοντας στη σύνθεσή της το Ford GT Mk II το οποίο αποκάλυψε πριν από λίγο.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρόκειται για ένα μοντέλο που μπορεί να οδηγηθεί μόνο σε πίστα και όπως πολλοί από εσάς θα φαντάζεται οι μονάδες που θα κατασκευαστούν θα είναι περιορισμένες. Συγκριμένα μόνο 45 κομμάτια θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής, κάθε ένα από τα οποία θα κοστίζει 1,2 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 1.062.000 ευρώ).
 
Για την κατασκευή του GT Mk II η Ford δεν ήταν μόνη της, καθώς είχε τη συμπαράσταση της εταιρείας εξαρτημάτων Multimatic. Αμφότερες, για να φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα προχώρησαν σε εντατικές τροποποιήσεις του αμαξώματος με γνώμονα την αύξηση της κάθετης δύναμης. Μία εντυπωσιακή αεροτομή δύο στοιχείων, ένα μεγαλύτερο μπροστινό σπλίτερ και ένας τεράστιος αεροδυναμικός διαχύτης, είναι τα βασικά στοιχεία (μεταξύ των πολλών) τα οποία προσφέρουν 400% περισσότερη κάθετη δύναμη απ ότι συναντούμε στο στάνταρ Ford GT.
 
Έχοντας 90 κιλά λιγότερα, ελαστικά Michelin Pilot Sport GT και ένα αγωνιστικό σύστημα ανάρτησης, το GT Mk II σύμφωνα με τη μάρκα κατά τη διάρκεια των στροφών μπορεί να φτάσει τα 2.0 G πλευρική επιτάχυνση.
 
Η ισχύς προέρχεται από τον twin-turbo V6 κινητήρα 3,5 λίτρων ο οποίος προσφέρει 200 περισσότερους ίππους απ όσους έχει το αγωνιστικό GT του Le Mans. Με άλλα λόγια το μοντέλο έχει 700 ίππους, αλλά και καλύτερο σύστημα ψύξης του κινητήρα, ενώ εξοπλίζεται με 7άρι αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
 
Το Ford GT Mk II θα κάνει ντεμπούτο αυτό το Σαββατοκύριακο στο Goodwood Festival of Speed ​​του 2019.  

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO