3 φωτογραφίες »

H Μοuntune καρδάμωσε τα Fiesta ST & Puma ST

6.239 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2021)

O 1.500άρης EcoΒoost που βρίσκεται στο μηχανοστάσιο των δύο εκρηκτικών μοντέλων της Ford αποδίδει πλέον 260 άλογα και 365 Nm ροπής.

Ο οίκος Mountune, γνωστός για τα βελτιωτικά πακέτα που προσφέρει πάνω στα μοντέλα της Ford, παρουσίασε τη νέα του δουλειά πάνω στα Fiesta ST και Puma ST που υπόσχεται περισσότερη ισχύ και, ταυτόχρονα, fun-to-drive δυναμισμό.


Το Puma ST.

Το Puma ST.


Το νέο m260 πακέτο της Mountune μπορεί να εγκατασταθεί και στα δύο μοντέλα για να αυξήσει την ισχύ τους έως και τα 260 άλογα, ακριβώς 60 άλογα περισσότερα από την απόδοση των εργοστασιακών αυτοκινήτων. Το Fiesta ST γίνεται έτσι άμεσος ανταγωνιστής του Toyota GR Yaris των 275 ίππων, αν και σε αντίθεση με το ιαπωνικό μικρό, το Fiesta ST είναι εμπροσθιοκίνητο.

Το Fiesta ST.

Το Fiesta ST.


Οι αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν νέο φίλτρο αέρα, νέα κολάρα και καινούριο intercooler που προσφέρουν επίσης περισσότερη ροπή στα 365Nm. Το πακέτο κοστίζει 560 λίρες για αυτούς που θα επικοινωνήσουν για πρώτη φορά με τον οίκο ή στην προνομιακή τιμή των 99 λιρών για αυτούς που ήδη έχουν ένα πρόγραμμα της Mountune στο αμάξι τους.

Το αφεντικό της Mountune David Mountain δήλωσε σχετικά: «Tο Puma ST σημειώνει καλή εμπορική πορεία από την στιγμή που λανσαρίστηκε και δουλέψαμε πολύ για να βελτιώσουμε ένα ήδη πολύ καλό αυτοκίνητο». Για το Fiesta ST ο ίδιος δήλωσε: «Το αυτοκίνητο το γνωρίζουμε ήδη από τα m225 και m235 πακέτα αλλά το m260 βελτιώνει ακόμη περισσότερο το αυτοκίνητο. Οι ιδιοκτήτες του Fiesta ST είναι ενθουσιώδεις και θέλουν να παίρνουν όση περισσότερη ισχύ μπορούν από τα αυτοκινητά τους. Δεν μπορούμε να περιμένουμε να τους δώσουμε το νέο μας πακέτο».
 

MIKRA VANS LEASING
test center