Η smart αποκαλύπτει το νέο Concept #5

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (19/4/2024)
Η smart αποκαλύπτει το νέο Concept #5
4 Φωτογραφίες »

- Το 2ο εξάμηνο του έτους έρχεται το μοντέλο παραγωγής.
- Είναι το μεγαλύτερο μοντέλο στην ιστορία της μάρκας.
- SUV με off-road καταβολές.
- Πιθανότατα με 2 ηλεκτρικά μοτέρ.

Το 2ο εξάμηνο του έτους το μοντέλο παραγωγής

Η smart δημοσίευσε επίσημα σκίτσα του Concept #5. Το νέο πρωτότυπο αποτελεί τον προάγγελο ενός νέου ηλεκτρικού SUV, το οποίο θα αποτελεί το μεγαλύτερο μοντέλο που έχει κατασκευάσει ποτέ η μάρκα και λέγεται πως θα αντιστοιχεί στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV θα κάνει το ντεμπούτο του σε μορφή μοντέλου παραγωγής το δεύτερο εξάμηνο του 2024.

Στις 25 Απριλίου κάνει ντεμπούτο το μεγαλύτερο smart της ιστορίας

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, η smart ανακοίνωσε πως το πρωτότυπο του #5 θα ντεμπουτάρει επίσημα στις 25 Απριλίου στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Πεκίνο, πριν ξεκινήσει η κατασκευή του μοντέλου παραγωγής το δεύτερο εξάμηνο του 2024. Το #5 θα αποτελέσει το τρίτο αυτοκίνητο στη νέα εποχή της μάρκας, ακολουθώντας τα #1 και #3, ωστόσο ο χαρακτήρας του θα έχει σε μεγαλύτερο βαθμό το off road στοιχείο, σε σχέση με τα υπόλοιπα αδέρφια του. Η smart λέει ότι το #5 θα είναι το πιο ευρύχωρο και ευέλικτο όχημά της μέχρι σήμερα, όντας τοποθετημένο στην κατηγορία των premium μεσαίων SUV!

Τα σκίτσα επιβεβαιώνουν τις off-road καταβολές

Τα σκίτσα παρουσιάζουν ένα boxy SUV με μεγάλη απόσταση από το έδαφος και όπως προαναφέραμε off road καταβολές. Τα μυώδη φτερά, οι υπερβολικά μεγάλοι τροχοί και η σχάρα στην οροφή είναι κάποια από τα αξιοσημείωτα στοιχεία. Μάλιστα, η τελευταία ενσωματώνει φουσκωτές καρέκλες, winterboards (αντιολισθητικά πέδιλα πρόσφυσης τροχών για εκτός δρόμου διαδρομές) και πτυσσόμενο φτυάρι. Τέλος, η μάρκα μας δείχνει και τα καθίσματα, όπως και μερικά αξεσουάρ για κάμπινγκ όπως φουσκωτό στρώμα, σφυρί, φακό και ένα φορητό ηχείο bluetooth.

Πιθανότατα με 2 ηλεκτρικά μοτέρ

Από κει και μετά δεν κυκλοφόρησαν άλλες πληροφορίες, ωστόσο εικάζουμε πως το μοντέλο παραγωγής του #5 θα είναι τετρακίνητο με ένα μοτέρ σε κάθε άξονα. Όπως και να έχει περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε στις 25 Απρίλιου, στα επίσημα αποκαλυπτήρια του Concept #5.

TI LINGLONG AGORAZO
skoda