Το σχέδιο για το νέο Wrangler είναι ανεξάρτητο της Jeep και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Το σχέδιο για το νέο Wrangler είναι ανεξάρτητο της Jeep και προέρχεται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Ηλεκτρικό και με range extender το επόμενο Jeep Wrangler

2.127 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2023)

- Έρχεται το 2028 το νέας γενιάς Jeep Wrangler
- Θα λάβει αναβαθμισμένα Plug-in υβριδικά σύνολα το 2025
- Έρχεται νέο ηλεκτρικό Jeep με όνομα Recon

Έρχεται το 2028 το νέας γενιάς Jeep Wrangler

Το μέλλον των μοντέλων της Jeep που κατασκευάζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής έγινε γνωστό μέσα από έγγραφα που δημοσιεύτηκαν με αφορμή την συμφωνία της μάρκας με το εργατικό σωματείο United Auto Workers. Σύμφωνα με τα έγγραφα αυτά, το νέας γενιάς Jeep Wranger θα μπει σε παραγωγή το 2028 αποκλειστικά με ηλεκτρικό σύνολο αλλά και έκδοση με range extender.

Θα λάβει αναβαθμισμένα Plug-in υβριδικά σύνολα το 2025

Επίσης, πηγές από το στρατόπεδο της φίρμας αναφέρουν πως το τωρινό Wrangler, όπως και το Gladiator, το οποίο όμως δεν προσφέρεται πλέον στην Ευρώπη, θα τροφοδοτείται με αναβαθμισμένα Plug-in υβριδικά σύνολα από το 2025. Τρία περίπου χρόνια αργότερα θα έρθει το νέο Wrangler γενιάς J70 με ηλεκτρικά σύνολα και ranger extender εκδόσεις. Η έκδοση με τον range extender κινητήρα θα χρησιμοποιηθεί αρχικά στο Ram 1500 REV, το οποίο θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Frame, η οποία πρόκειται να γίνει η βάση και για το ηλεκτρικό Wrangler. Περισσότερες λεπτομέρειες για το τι πρέπει να περιμένουμε από το επόμενο Wrangler δεν έχουν ανακοινωθεί.

Έρχεται νέο ηλεκτρικό Jeep με όνομα Recon

Πριν αποκαλύψει το ηλεκτρικό Wrangler παραγωγής, η Jeep θα παρουσιάσει ένα στιβαρό ηλεκτρικό SUV με όνομα Recon, το οποίο θα υπόσχεται μεγάλες ικανότητες εκτός δρόμου, αλλά θα βασίζεται στην πλατφόρμα STLA Large της Stellantis που είναι πιο εστιασμένη στην κίνηση πάνω στην άσφαλτο. «Το Recon στην Ευρώπη θα είναι ένα αυτοκίνητο boxy και πολύ ικανό και σε τιμή θα βρίσκεται χαμηλότερα του Wrangler», είπε πρόσφατα η επικεφαλής της Jeep, Antonella Bruno, επιβεβαιώνοντας ότι τα δύο μοντέλα θα συνυπάρχουν στην γκάμα της μάρκας.

DEH PASXA
KIA