Κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου το Chaos του Σπύρου Πανόπουλου

Κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου το Chaos του Σπύρου Πανόπουλου

8.123 Επισκέψεις στο άρθρο (8/10/2021)

Το ultracar Chaos των 3.000 ίππων του Σπύρου Πανόπουλου θα κάνει ντεμπούτο την 1η Νοεμβρίου και έπειτα θα προσπαθήσει να πάρει το ρεκόρ τελικής ταχύτητας, να γίνει το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής στο Nurburgring και να πετύχει ρεκόρ επιτάχυνσης στο 400άρι.

Την ημερομηνία-σταθμός στην οποία θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα το νέο Chaos ultracar ανακοίνωσε ο Σπύρος Πανόπουλος, μέσω της επίσημης σελίδας της εταιρείας του, Spyros Panopoulos Automotive. Η ανακοίνωση συνοδεύεται από ένα μικρής διάρκειας video- teaser του αυτοκινήτου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

1η Νοεμβρίου το επίσημο ντεμπούτο του Chaos

Στην ανακοίνωσή του, ο Σπύρος Πανόπουλος αναφέρει: «Μετά από 4 έτη σκληρής δουλειάς, η στιγμή της αποκάλυψης του CHAOS είναι πιο κοντά από ποτέ». H εταιρεία είχε σκοπό να παρουσιάσει το μοντέλο στην Διεθνή  Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, ωστόσο λόγω της ματαίωσής της, το Chaos θα αποκαλυφθεί την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021. Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα πως «την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 θα δημοσιευθούν εικόνες και λεπτομέρειες μέσα από την ιστοσελίδα της SP Automotive».
 

Θέλει όλα τα ρεκόρ

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει και τον προγραμματισμό που έχει κάνει η εταιρεία για να παρουσιαστεί το μοντέλο αλλά και για να διεκδικήσει παγκόσμια ρεκόρ, όπως αυτό της τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής και το ρεκόρ στην πίστα του Nurburgring.
Το πρόγραμμα της SP Automotive το 2022-23 αναλυτικά:
  • Παρουσίαση του αυτοκινήτου από την ελληνική κυβέρνηση.
  • Παρουσίαση του αυτοκινήτου για το κοινό στο καινούριο μας κέντρο - εργοστάσιο.
  • Παρουσίαση και δοκιμή από το ΒΒC-Top gear
  • Προσπάθεια ρεκόρ τελικής ταχύτητας για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής. (Χορηγός Red Bull)
  • Προσπάθεια ρεκόρ χρόνου στην πίστα Nurburgring για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.
  • Προσπάθεια ρεκόρ επιτάχυνσης στα 0-402 μέτρα για το πιο γρήγορο αυτοκίνητο παραγωγής.

Στα σκαριά και άλλα αυτοκίνητα

Eπιπλέον, την 1η Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, το υπέρ αυτοκίνητο υδρογόνου αλλά και διάφορες άλλες δουλειές που ετοίμαζε ο Σπύρος Πανόπουλος και οι συνεργάτες του, ενώ θα ανοίξει και το βιβλίο παραγγελιών για τα νέα μοντέλα  της εταιρείας.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER