Κάτι καλό ετοιμάζει η Hyundai για τις 14 Ιουλίου

3.614 Επισκέψεις στο άρθρο (2/7/2021)

Σε ρυθμούς, Nurburgring κινείται το τμήμα Ν της Hyundai δημοσιεύοντας ένα μυστηριώδες teaser βίντεο!

Το «Ν» τμήμα επιδόσεων της Hyundai ετοιμάζεται να προχωρήσει σε μια ανακοίνωση που σχετίζεται με το Nurburgring στις 14 Ιουλίου, η οποία πιθανότατα θα έχει άμεση σχέση με το Kona N αλλά και το Elantra N.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η κορεατική μάρκα δημοσίευσε ένα μυστηριώδες βίντεο λίγων δευτερολέπτων, όπου ένα στυλό σχεδιάζει σε χαρτί το περίγραμμα της πίστας του Nurburgring συνοδευόμενο από ήχους αγωνιστικών αυτοκινήτων. Στα τελευταία δευτερόλεπτα αυτού του teaser, το λογότυπο Hyundai N κάνει την εμφάνισή του και πολύ γρήγορα περνάνε στην οθόνη στιγμιότυπα του Elantra N όσο και του Kona N.
 
Από τη στιγμή που το Kona N έχει αποκαλυφθεί, οι περισσότερες πιθανότητες τείνουν στην κατεύθυνση πως το Elantra N πιθανότατα να παρουσιαστεί επίσημα στις 14 Ιουλίου. Παράλληλα πιθανό είναι το ενδεχόμενο η Hyundai να ανακοινώσει τους χρόνους που έχουν κάνει στο Nurburgring τόσο το Elantra N όσο και το Kona N, ωστόσο και αυτό μένει να φανεί εάν θα επαληθευτεί ή όχι.   
 
Κλείνοντας να σημειώσουμε πως είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες. Μέχρι τότε δείτε το σχετικό βίντεο.
 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER