Δείτε τι συνέβη στην πίστα του Hockenheim στο GP Γερμανίας. Αναλυτικοί πίνακες με την τελική κατάταξη καθώς και για το πρωτάθλημα οδηγών/κατασκευαστών.

Δείτε τι συνέβη στην πίστα του Hockenheim στο GP Γερμανίας. Αναλυτικοί πίνακες με την τελική κατάταξη καθώς και για το πρωτάθλημα οδηγών/κατασκευαστών.

Βρετανική επέλαση στο GP Γερμανίας. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

5.177 Επισκέψεις στο άρθρο (31/7/2016)

Μετά από εξαιρετική εκκίνηση ο Hamilton πήρε την πρώτη θέση και το… γλυκό απ` τα χέρια του Rosberg, που έπαιζε εντός έδρας, και την κράτησε μέχρι το τέλος. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα του GP Γερμανίας στην πίστα του Hockenheim.

Βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τον Nico Rosberg να κερδίζει την pole position και τον Lewis Hamilton να κερδίζει τελικά τον αγώνα, όπως ακριβώς και στο GP Ουγγαρίας. Αιτία η καταστροφική εκκίνηση του Γερμανού πιλότου ο οποίος ουσιαστικά χάρισε την πρωτοπορία του αγώνα στον Βρετανό, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία και κρατώντας καθαρές γραμμές «άνοιξε» σταδιακά την διαφορά και δεν απειλήθηκε ουσιαστικά σε κανένα σημείο του αγώνα.
Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Daniel Ricciardo, ενώ το βάθρο συμπληρώθηκε από τον teammate του στην ομάδα της Red Bull, Max Verstappen. Ο πολλά υποσχόμενος Nico Rosberg τερμάτισε την τέταρτη θέση απογοητεύοντας ίσως τους 120.000 θεατές που χωρούν στις εξέδρες του Hockenheimring. Ίσως το ιδανικό φινάλε, πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, για την ομάδα της Red Bull, που είδε τα δυο μονοθέσια της στη δεύτερη και τρίτη θέση. 
Πιο πίσω βρέθηκαν οι δυο Ferrari με τον Sebastian Vettel και τον Kimi Raikkonen στην Πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα, ενώ στην έβδομη θέση τερμάτισε ο Nico Hulkenberg, αφήνοντας πίσω του στην όγδοη θέση τον Jenson Button με το μονοθέσιο της McLaren Honda. Την δεκάδα έκλεισαν οι Valtteri Bottas με την Williams Mercedes στην ένατη θέση και ο Sergio Perez στη δέκατη θέση με την Force India.
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι παρόλο που δεν νίκησε ντόπιος οδηγός το GP Γερμανίας, στην πρώτη θέση βρέθηκε μονοθέσιο της γερμανικής Mercedes, η οποία είναι πρώτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 415 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Red Bull με 256 βαθμούς. Δείτε παρακάτω τους αναλυτικούς πίνακες με την τελική κατάταξη και τις βαθμολογίες οδηγών και κατασκευαστών.

ΘέσηNo.ΟδηγόςΟμάδα
144Lewis HamiltonMercedes
23Daniel RicciardoRed Bull-TAG Heuer
333Max VerstappenRed Bull-TAG Heuer
46Nico RosbergMercedes
55Sebastian VettelFerrari
67Kimi RaikkonenFerrari
727Nico HulkenbergForce India-Mercedes
822Jenson ButtonMcLaren-Honda
977Valtteri BottasWilliams-Mercedes
1011Sergio PerezForce India-Mercedes
1121Esteban GutierrezHaas-Ferrari
1214Fernando AlonsoMcLaren-Honda
138Romain GrosjeanHaas-Ferrari
1455Carlos Sainz JnrToro Rosso-Ferrari
1526Daniil KvyatToro Rosso-Ferrari
1620Kevin MagnussenRenault
1794Pascal WehrleinManor-Mercedes
189Marcus EricssonSauber-Ferrari
1930Jolyon PalmerRenault
2088Rio HaryantoManor-Mercedes

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
4green