To RESQ Pro + είναι μια ολοκληρωμένη και ασφαλής λύση επισκευής ελαστικού σε μια «έξυπνη» και εργονομική συσκευασία.

Kit επισκευής ελαστικού από την Carner

11.843 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/8/2014

Στο διαδικτυακό κατάστημα της Carner μπορείτε να βρείτε ένα ολοκληρωμένο και αξιόπιστο kit επισκευής ελαστικού (RESQ Pro +) για το αυτοκίνητό σας, που θα σας «λύσει τα χέρια».

 
Πόσες φορές έχετε μείνει από λάστιχο στη μέση του πουθενά -ειδικά στις διακοπές- με αποτέλεσμα να χάσετε χρόνο και… κέφι; Αλλωστε η «παραδοσιακή» αλλαγή του ελαστικού και η αντικατάστασή του με τη ρεζέρβα δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση με 40 βαθμούς!

Σας έχουμε λοιπόν τη λύση, που βρήκαμε στο διαδικτυακό κατάστημα της
Carner, το ΚΟΜΦΛΕΡ 71-063 RΕSQ ΡRΟ ΡLUS ΣΥΓΚ 450ΜL ΑΙRΜΑΝ.

Ειδικότερα, το RESQ Pro + είναι μια ολοκληρωμένη και ασφαλής λύση επισκευής ελαστικού σε μια «έξυπνη» και εργονομική συσκευασία, με την πλήρη ένταξη του συμπιεστή και του σφραγιστικού σε ένα. Σημειωτέον ότι το RESQ Pro + είναι ιδανικό για επιβατικά οχήματα, SUV, μίνι βαν. Επιπλέον, παρέχει τη δυνατότητα για την παρακολούθηση της πίεσης των ελαστικών και τη βέλτιστη κατανάλωση καυσίμου και τη σωστή φροντίδα των ελαστικών.

Αξίζει επίσης να τονισθεί ότι η τεχνολογία AIRMAN είναι η προτιμώμενη και πιο αξιόπιστη επιλογή για την αυτοκινητοβιομηχανία. Χρησιμοποιείται από πολλούς κατασκευαστές οχημάτων σαν στάνταρ εξοπλισμός στα καινούρια οχήματα για την αντικατάσταση των παραδοσιακών εφεδρικών ελαστικών (ρεζέρβα).Το RESQ Pro + γερμανικής μηχανικής σχεδίασης ξεχωρίζει από τα άλλα προϊόντα της αγοράς όσον αφορά την ποιότητα και τις επιδόσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το site της Carner