«Κράζουν» το safety car της Aston Martin οι οδηγοί της Formula 1

«Κράζουν» το safety car της Aston Martin οι οδηγοί της Formula 1

3.280 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Μεγάλα είναι τα παράπονα των οδηγών από τις δυνατότητες της Aston Martin Vantage που έχει τον ρόλο safety car στους αγώνες της F1.

Προτιμούν το αυτοκίνητο ασφαλείας της Mercedes-AMG!

«Χελώνα» χαρακτήρισε το αυτοκίνητο ασφαλείας της Aston Martin o Max Verstappen επειδή η Vantage αδυνατούσε να κινηθεί γρήγορα στην πίστα της Aυστραλίας με αποτέλεσμα ο ίδιος αλλά και άλλοι οδηγοί να μην μπορούν να κρατήσουν σε καλή θερμοκρασία τα ελαστικά τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Verstappen: «Το αυτοκίνητο ασφαλείας πήγαινε σαν χελώνα»

Ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε συγκεκριμένα: «Υπάρχει λίγη πρόσφυση και το αυτοκίνητο ασφαλείας πήγαινε πολύ αργά, σαν χελώνα. Απίστευτο. Το να πηγαίνεις με 140 χλμ./ώρα στη μεγάλη ευθεία ενώ δεν υπήρχε κάποιο χτυπημένο μονοθέσιο δεν είναι λογικό. Πρέπει να το ψάξουμε. Το αυτοκίνητο ασφαλείας της Mercedes είναι γρηγορότερο με το αεροδυναμικό πακέτο που έχει. Η Aston Martin είναι αργή. Έβλεπα πόσο γλιστρούσε η Aston Martin στις στροφές και πιστεύω δεν μπορούσε να κάνει κάτι (αναφέρεται στον Maylander που οδηγεί τα αυτοκίνητα ασφαλείας) παραπάνω».

Russell: «5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη η Mercedes-AMG»

Την ίδια άποψη είχε και ο George Russell της Mercedes λέγοντας: «Δεν έχουμε το ίδιο θέμα με τo αυτοκίνητο ασφαλείας της Mercedes-AMG, το οποίο είναι 5 δευτερόλεπτα πιο γρήγορο από την Aston Martin!»

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER