McLaren 650S με ενδυμασία Picachu

McLaren 650S με ενδυμασία Picachu

McLaren Πόκεμον

3.540 Επισκέψεις στο άρθρο (7/7/2016)

Αυτό το πόκεμον είναι σίγουρα άπιαστο και με πολύ δύναμη μέσα του, αφού κρύβει ένα V8 3,8 λτ. κινητήρα!

Οι μεμβράνες βινυλίου και όχι μόνο είναι πολύ διαδεδομένες, αφού δίνουν τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη ενός οχήματος να το μετατρέψει σε ότι χρώμα θέλει, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξει το εργοστασιακό του χρώμα. Το μοναδικό που χρειάζεται είναι φαντασία.
Φαίνεται πως ο φίλος μας στην Ιαπωνία είχε πολύ φαντασία, αφού μετέτρεψε τη McLaren 650S σε πόκεμον! Και μάλιστα στον αρχηγό πόκεμον, τον Picachu! Για να το καταφέρει, η αλήθεια είναι πως δε χρειάστηκε και πολλές μετατροπές, αφού το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος έμεινε ανέπαφο. Το μοναδικό που χρειάστηκε να κάνει ο ειδικός που το έφτιαξε ήταν να βάλει μία μεμβράνη στο καπό με το πρόσωπο του Picachu και δύο αυτοκόλλητα στις πόρτες.
Τα πόκεμον στην Ιαπωνία αποτελούν ποπ-icon για τους πολίτες της και είναι διαδεδομένα, όχι μόνο στα μικρά παιδιά, όπως θα φανταζόταν κάποιος, αλλά και στους ενήλικες. Τώρα δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν και άλλα supercars πόκεμον, ώστε να μάχονται μεταξύ τους, αλλά επειδή και οι κόντρες είναι επίσης διαδεδομένες, σίγουρα θα τα «στήνουν» σε κάποια ευθεία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

DEH PASXA
skoda