Με νέο πρόσωπο έρχεται η κορυφαία Aston Martin V12 Vantage

Με νέο πρόσωπο έρχεται η κορυφαία Aston Martin V12 Vantage

2.373 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2021)

H Aston Martin V12 Vantage βρίσκεται προ των πυλών και φαίνεται πως θα λάβει μικρές αλλαγές σε σχεδίαση, κυρίως στο μπροστινό της μέρος.

Νέα εικόνα προλογίζει τον ερχομό της Aston Martin V12 Vantage

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Δύο βδομάδες αφότου η Aston Martin επιβεβαίωσε πως η τελευταία Vantage με V12 κινητήρα θα κάνει ντεμπούτο το 2022, η βρετανική φίρμα έδωσε στην δημοσιότητα μια νέα εικόνα teaser που δείχνει τον πρόβολο του μοντέλου. Δίπλα στο νέο μοντέλο βρίσκεται η περιορισμένης παραγωγής V600 V12 Vantage και η V12 Vantage της προηγούμενης γενιάς.

Με μικρές διαφορές σε σχεδίαση 

Αντίθετα με όσα μας άφησε η Aston Martin να πιστεύουμε, το μοντέλο δεν θα είναι τόσο ακραίο και κοφτερό σε σχεδίαση. Ειδικότερα, η V12 Vantage λαμβάνει ανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα με ελαφρώς μεγαλύτερη γρίλια, νέους κάθετους αεραγωγούς και ένα πιο σπορ διαχύτη. Το αυτοκίνητο φαίνεται πως έχει τώρα διαφορετικό καπό, ενώ αν και δεν μπορούμε να δούμε το πλαϊνό μέρος της Vantage, λέγεται πως το sportscar θα έχει νέο σετ από ζάντες και πιο πλατιά φτερά, ενώ πίσω, θα δούμε μεγαλύτερο διαχύτη.

«Κόβεται» το μηχανικό κιβώτιο από την γκάμα

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το λανσάρισμα της τελευταίας V12 Vantage το 2022 θα γίνει αφορμή για να προσφέρει η φίρμα μια σειρά από αναβαθμίσεις σε όλη την γκάμα του μοντέλου, αφού έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από το πρώτο λανσάρισμά του. Το μόνο που γνωρίζουμε ωστόσο μέχρι αυτή την στιγμή είναι πως η φίρμα θα σταματήσει να προσφέρει τα αυτοκίνητά της με μηχανικό κιβώτιο. 

100% ηλεκτρική η επόμενη Vantage

Η Aston Martin πάντως εργάζεται ήδη πάνω στις νέες γενιές των Vantage και DB11, οι οποίες, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα γίνουν αμιγώς ηλεκτρικές.
 

Η τελευταία μη-ηλεκτρική Vantage!
- Ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, μεγαλύτερη γρίλια και διαχύτη
- Νέες ζάντες και με ενισχυμένους θόλους
- «Κόβεται» το μηχανικό κιβώτιο από την γκάμα
Εσύ τι θα διάλεγες; Aston Martin ή Ferrari;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

test center
test center