Δημοφιλή οικογενειακά μοντέλα αποποιούνται τον χαρακτήρα του οικογενειακού και γίνονται μαχητές των δρόμων.

Δημοφιλή οικογενειακά μοντέλα αποποιούνται τον χαρακτήρα του οικογενειακού και γίνονται μαχητές των δρόμων.

Νάτοι οι πρωταθλητές

5.251 Επισκέψεις στο άρθρο (20/4/2015)

Αναφερόμαστε σε δυο γνωστά μοντέλα μόνο που αυτή τη φορά έχουν ισχυρές εκδόσεις βενζίνης 1,6 λτ. όντας δυνατά προσφέροντας συνάμα εκρηκτικές επιδόσεις και οδηγική απόλαυση.

Το Kia Ceed εξοπλίζεται με τον 1,6 turbo βενζινοκινητήρα ο οποίος αποδίδει 204 ίππους και 265 Nm ροπής. Έτσι είναι ελαφρώς πιο δυνατό από το Pulsar το οποίο αποδίδει 190 ίππους, μέσω του 1,6 DIG-T turbo κινητήρα του. 
Όπως αντιλαμβάνεστε τα προαναφερθέντα νούμερα προσδίδουν εκρηκτικές επιδόσεις στα δυο μοντέλα. Στην διαδικασία του 0-100 χλμ/ώρα παρά την ελαφρώς μειωμένη ιπποδύναμη του Pulsar έναντι του Ceed, αμφότερα τα μοντέλα χρειάζονται ακριβώς τον ίδιο χρόνο για τα 0-100 χλμ/ώρα δλδ 7,7 δλ. Όμως το Nissan Pulsar κερδίζει το Kia Ceed στον τομέα της κατανάλωσης, με τη Nissan να ανακοινώνει κατανάλωση της τάξεως των 5,7 λτ./100 και ρύπους της τάξεως των 134 γρ./χλμ κάτι που σημαίνει μειωμένα τέλη κυκλοφορίας. Εδώ το Ceed έρχεται δεύτερο, μιας και καταναλώνει 7,4 λτ./100 χλμ εκπέμποντας 171 γρ./100 χλμ.Σαφώς και μιλάμε για γρήγορα μοντέλα, όμως δεν παύει να είναι οικογενειακά, οπότε μας νοιάζει ο τομέας των χώρων. Εκεί το Kia Ceed είναι ελαφρώς μπροστά στους χώρους για το κεφάλι των εμπρός και των πίσω επιβατών, όμως τοPulsar είναι ανίκητο στα πόδια των πίσω, ενώ κερδίζει και με βραχεία κεφαλή στο χώρο αποσκευών. 
Εσείς τί θα διαλέγατε; Το ισχυρότερο Kia Ceed, με την πιο δυναμική εμφάνιση ή το Pulsar που καίει λιγότερο; Την ομορφιά ή την τσέπη;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
4green