Μία πιθανή εκδοχή του νέου κεντρομήχανου που σκέφτεται η Mercedes-Benz.

Μία πιθανή εκδοχή του νέου κεντρομήχανου που σκέφτεται η Mercedes-Benz.

Νέα Mercedes-AMG

4.493 Επισκέψεις στο άρθρο (30/4/2016)

Στην Mercedes-AMG θέλουν μια πραγματική διάδοχο της SLS AMG που να είναι επηρεασμένη από την F1,να είναι πιθανώς κεντρομήχανο με υβριδική τεχνολογία.

Η Mercedes-AMG φαίνεται να εξετάζει να αναπτυχθεί στον κόσμο της F1 και μας παρουσιάζει την έμπνευσή της. Το αφεντικό της Mercedes-AMG Tobias Moers αναφέρει ότι η εταιρεία θα μπορούσε να υποστηρίξει ένα διαφορετικό μοντέλο AMG.
Η δήλωση αυτή έχει πυροδοτήσει φήμες ότι το μοντέλο αυτό θα μπορούσε να είναι μια F1 έμπνευση αλλά παράλληλα να σηματοδοτεί και μια νέα έλευση ενός νέου σούπερ coupe.
Η κίνηση για την ανάπτυξη αυτoύ του νέου F1 supercar θα βοηθήσει επίσης την Mercedes-AMG να καλύψει το κενό που άφησε η SLS. Η κορυφή του μοντέλου της σειράς η SLS, όταν ήταν ακόμα διαθέσιμη προς πώληση κόστιζε 295,000 ευρώ. Αν η έμπνευση που έχει αυτή την στιγμή η Mercedes-AMG υλοποιηθεί, τότε πρόκειται να κατασκευαστεί μια εντελώς διαφορετική εκδοχή από την GT, σύμφωνα με τον Moers.
Στην Mercedes-AMG θέλουν αυτό το νέο αυτοκίνητο να είναι ένας ανταγωνιστής των Ferrari 488 GTB, McLaren 650S, και άλλων supercars.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
4green