H επέκταση της Skoda στην κινεζική αγορά συνεχίζεται με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων SUVs.

H επέκταση της Skoda στην κινεζική αγορά συνεχίζεται με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων SUVs.

Νέα SUVs από την Skoda

3.251 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2017)

Η Skoda, όπως όλα δείχνουν, θα παρουσιάσει νέα μοντέλα SUV στη Σανγκάη. Δείτε ποια είναι τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά.

H επέκταση της Skoda στην κινεζική αγορά συνεχίζεται με το λανσάρισμα τεσσάρων νέων SUVs. Το μοντέλο με την κωδική ονομασία Model Q σύμφωνα με διεθνείς πηγές, θα είναι ο διάδοχος του σημερινού Yeti, και κατά πάσα πιθανότητα θα κρατήσει αυτό το όνομα. Επίσης, αναμένεται ότι θα αφήσει την van εμφάνιση και θα υιοθετήσει έναν χαρακτήρα crossover που θα μοιράζεται πολλά κοινά πράγματα με το Volkswagen Tiguan και το Seat Ateca.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η μελλοντική γκάμα προϊόντων της Skoda περιλαμβάνει επίσης ένα μυστηριώδες Μοdel Κ, το οποίο τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν οτι, θα έχει διαφορετικό κόστος αλλά σαν crossover θα είναι βασισμένο στο τρέχον Yeti.
Μια άλλη καινοτομία, όχι μόνο για την κινεζική αγορά, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο, θα είναι το Kodiaq Coupe, μια πιο σπορ έκδοση του Kodiaq αλλά με κεκλιμένη οροφή. Το Kodiaq θα λανσαριστεί στη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας στις αρχές του επόμενου μήνα, κατά τη διάρκεια του  Shanghai Auto Show 2017. Οι τιμές θα κυμαίνoνται μεταξύ 27,550 με 46,400 δολαρίων, και ανάλογα την προτίμηση τους, οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών κινητήρων βενζίνης, τον TSI 1.4-λίτρων με 150 PS, τον 1.8-λίτρων TSI με 180 PS  και τον 2.0-λίτρων TSI με 220 PS.

Όλα τους θα παράγονται εκεί από την κοινοπραξία Σαγκάης-Volkswagen, και αν η Skoda καταφέρει να βρει άλλη μονάδα παραγωγής για την Kodiaq Coupe, θα φτάσει και στις ευρωπαϊκές αγορές.

Λέτε να τα δούμε σύντομα και στην Ελλάδα;
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto