4 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση «Σκορπιός» για το Kia Stinger

13.936 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2021)

H Kia θέλει να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του σπορ μοντέλου και για αυτό ετοίμασε μια νέα έκδοση «Scorpion».

Mια νέα ειδική έκδοση «Scorpion» λανσάρει η Kia για να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του Stinger που πρόσφατα ανανεώθηκε, την ίδια στιγμή που πληθαίνουν οι φήμες πως δεν πρόκειται να δούμε κάποιον διάδοχο για το σπορ αυτό αυτοκίνητο παρά τις πολύ καλές κριτικές που πήρε από κοινό και ειδικούς όταν πρωτοπαρουσιάστηκε.


Το μαύρο χρώμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μαύρο χρώμα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.


Η Scorpion Special Edition βασίζεται στο πιο πλούσιο εξοπλιστικό επίπεδο και ξεχωρίζει χάρη στις μαύρες λεπτομέρειες που υπάρχουν σε όλο το αμάξωμα, την αεροτομή στο πίσω μέρος που είναι βαμμένη στο ίδιο χρώμα με το αυτοκίνητο και τις μαύρες απολήξεις. Το αυτοκίνητο «φοράει» 19άρες πολυάκτινες ζάντες με μαύρο φινίρισμα ενώ μπορεί να βαφτεί σε τρία χρώματα Snow White Pearl, Aurora Black και Ceramic Silver. Όσον αφορά στο εσωτερικό, η έκδοση αυτή προσφέρει φινίρισμα από ανθρακόνημα στο ταμπλό και επένδυση από κόκκινο ή μαύρο Nappa δέρμα.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων περιλαμβάνει τον 6κύλινδρο σε V διάταξη T-GDi κινητήρα των 3,3 λίτρων με απόδοση 370 άλογα στις 6.000 σ.α.λ. και 510 Nm ροπής μεταξύ 1.300 και 4.500 σ.α.λ. που είναι και ο μόνος που προσφέρεται στην Ευρώπη και έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2,5 λίτρων απόδοσης 300 ίππων και 422 Nm ροπής.

Η παραγωγή της Scorpion Special Edition θα περιοριστεί στα 250 αυτοκίνητα ανά μήνα με τις τιμές να ξεκινούν από 52.585 δολάρια (43.000 ευρώ) για την πισωκίνητη έκδοση και από 54.785 δολάρια (44.800 ευρώ) για την τετρακίνητη.
 

test center
SEAT