Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη και την αποπεράτωση των εργασιών που αφορούν την Ιονία Οδό.

Δείτε τις τελευταίες πληροφορίες για την εξέλιξη και την αποπεράτωση των εργασιών που αφορούν την Ιονία Οδό.

Εν αναμονή νέων τμημάτων

5.347 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2016)

Δύο νέα μεγάλα οδικά τμήματα της Ιόνιας Οδού αναμένεται να παραδοθούν σύντομα στην κυκλοφορία ενώ το σύνολο του έργου θα είναι έτοιμο μέσα στο 2017.

Δύο νέα μεγάλα τμήματα της Ιόνιας Οδού αναμένεται να παραδοθούν στο άμεσο μέλλον στην κυκλοφορία, αναβαθμίζοντας σημαντικά τις οδικές μεταφορές στην Ήπειρο και τη δυτική Ελλάδα.
Πιο συγκεκριμένα, το πρώτο τμήμα της Ιόνιας Οδού που θα παραδοθεί σύντομα στην κυκλοφορία συνδέει το Αγρίνιο με την Αρτα ενώ, το δεύτερο εκτείνεται από τη Φιλιππιάδα ως τη διασταύρωση της Παλαιάς Εθνικού Οδού στο νομό Ιωαννίνων.
Στη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, ο διευθύνων σύμβουλος της Νέας Οδού, κ. Σ. Πενθερουδάκης, τόνισε μεταξύ άλλων πως τον Μάρτιο του 2017, το σύνολο των 196 χιλιομέτρων της Ιόνιας Οδού θα είναι λειτουργικό και αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία, ενώ μέχρι τον Αύγουστο του ίδιου έτους, θα έχουν αποπερατωθεί και οι ανισόπεδοι κόμβοι.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως, προ ημερών ολοκληρώθηκε και το έργο διάνοιξης της σήραγγας στην Κλόκοβα, μετά το Αντίρριο. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN