Αυτό είναι το σχέδιο του Alessandro Masera για τη μελλοντική SUV Alfa Romeo.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτό είναι το σχέδιο του Alessandro Masera για τη μελλοντική SUV Alfa Romeo.

Νέες εικόνες για το SUV της Alfa

7.470 Επισκέψεις στο άρθρο (2/10/2015)

Ακόμη ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, αυτή τη φορά ονόματι Alessandro Masera μας παρουσιάζει τη δική του πρόταση για το μελλοντικό SUV της Alfa Romeo.

Το σίριαλ, που αφορά το SUV της Alfa Romeo φαίνεται πως φτάνει στο τέλος του. Από το 2003 και την παρουσίαση του πρωτότυπου Kamal στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Alfa Romeo σχεδιάζει την είσοδό της στην κατηγορία των SUV. Πλέον, η είσοδος αυτή θα γίνει πραγματικότητα, με το νέο μοντέλο να μπαίνει στην παραγωγή το 2016, όπως επιβεβαίωσε ο Sergio Marchionne.O ίδιος συμπλήρωσε λέγοντας πως όλα πάνε βάσει σχεδίου. Έχουν δαπανηθεί τα 2 από τα 5 δις για την ανάκαμψη της μάρκας και η προετοιμασία για το SUV της Alfa Romeo έχει ολοκληρωθεί. Δείτε ακόμη: Video με τον υπέροχο ήχο της GiuliaΤο αυτοκίνητο, θα είναι βασισμένο πάνω στα ίδια μηχανικά μέρη με τη Giulia, κάτι που σημαίνει ότι θα έχει το ίδιο πισωκίνητο δάπεδο, ενώ θα φέρει και τους ίδιους κινητήρες, μεταξύ των οποίων τόσο τoν 1,75 bi-turbo, όσο και ένα καινούργιο V6 turbodiesel μοτέρ. Είναι δεδομένο επίσης, ότι το νέο SUV της Alfa Romeo θα έχει και τετρακίνητη έκδοση.Διαβάστε επίσης: Θα βγει και QV το SUV της Giulia
Αυτή τη φορά στις παραπάνω εικόνες βλέπουμε ακόμη μερικά σχέδια από τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Alessandro Masera ο οποίος χρησιμοποίησε αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία της Giulia προκειμένου να καταλήξει στη δική του σχεδιαστική πρόταση η οποία είναι ομολογουμένως πολύ όμορφη. 

Το πίσω μέρος είναι σαφές πως δανείζεται αισθητικά στοιχεία από την Giulia, όπως και το εμπρός εξάλλου.

Το πίσω μέρος είναι σαφές πως δανείζεται αισθητικά στοιχεία από την Giulia, όπως και το εμπρός εξάλλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto