Τυπική σχεδίαση Audi για το Q2, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες, εικόνες μας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τυπική σχεδίαση Audi για το Q2, όπως φαίνεται από τις αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες, εικόνες μας.

Νέο Audi Q2

8.386 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2016)

Το νέο, μικρό Crossover της Audi, ονόματι Q2 είναι πολύ κοντά στην επίσημη παρουσίασή του. Εμείς όμως έχουμε τις πρώτες, ψηφιακές, αποκλειστικά επεξεργασμένες εικόνες του.

Το ότι η Audi ετοιμάζει νέο, μικρό crossover δεν είναι μυστικό, καθώς τα ίδια στελέχη της μάρκας το έχουν επιβεβαιώσει με κάθε επισημότητα.
Μάλιστα το γεγονός πως πλέον οι Γερμανοί τα βρήκαν με τους ομοϊδεάτες τους στον όμιλο FCA, σχετικά με την ονομασία κάνει την παρουσίασή του στην έκθεση της Γενεύης, τον ερχόμενο Μάρτιο, σχεδόν βέβαιη. 
Εμείς όμως έχουμε ήδη τις πρώτες, αποκλειστικές, ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του, το οποίο το αποκαλύπτουν σχεδόν στην τελική του μορφή. 
Όπως είναι φανερό από αυτές, το Q2 μένει πιστό στις γραμμές της οικογενειακής σχεδίασης της μάρκας, καθώς η μάσκα εμπρός και τα φώτα εμπρός αλλά και πίσω, παραπέμπουν στο μεγαλύτερο Q3.
Το Audi Q2 θα είναι ακόμη ένα μοντέλο της Audi και φυσικά του ομίλου VW το οποίο θα βασίζεται στο MQB πάτωμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μας έρχονται από τους κατασκόπους μας, το μήκος του Audi Q2 θα είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από τα 4,2 μέτρα. Το εσωτερικό του θα μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερα άτομα, ενώ ο χώρος αποσκευών θα είναι κοντά στα 370 λίτρα.Φυσικά κάτω από το καπό του δεν θα περιμένουμε κάποια ιδιαίτερη έκπληξη, με τα γνωστά μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου, του ομίλου, να δίνουν και εδώ το παρόν. Η βασική έκδοση βενζίνης θα είναι όπως όλα δείχνουν 3κύλινδρη και θα συνοδεύεται από 1,4 λτ. TFSI, 1,6 λτ. TFSI και 2,0 λτ. TFSI. 
Η οικογένεια των πετρελαιοκινητήρων θα απαρτίζεται από μοτέρ 1,4 λτ. και 1,6 λτ. και ενδεχομένως να δούμε και 2,0 λτ. TDI. Δεν αποκλείεται να δούμε και υβριδική έκδοσή του, αν και ακόμη είναι νωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες για τις προθέσεις της Audi.
Το νέο Audi Q2 θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο, ενώ προαιρετικά θα είναι και ως τετρακίνητο.

Το Aud Q2 θα τοποθετηθεί κάτω από το Q3 στην γκάμα της Audi.

Το Aud Q2 θα τοποθετηθεί κάτω από το Q3 στην γκάμα της Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center