Σημαντικές αλλαγές τόσο στη σχεδίαση, όσο και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων που εξοπλίζουν το νέο Nissan Rogue.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σημαντικές αλλαγές τόσο στη σχεδίαση, όσο και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων που εξοπλίζουν το νέο Nissan Rogue.

Νέο Nissan Rogue

8.124 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2016)

Στην δημοσιότητα ήρθαν οι πρώτες εικόνες από το νέο Nissan Rogue το οποίο αποτελεί τον «αδελφό» του X-Trail στην αγορά της Αμερικής και για πρώτη φορά προστίθεται υβριδική έκδοση. Θα έρθει και στην Ελλάδα η υβριδική version για το X-Trail;

Το νέο μοντέλο είχε λανσαριστεί τρία χρόνια πριν, το 2013, και σήμερα κάνει το ντεμπούτο του έχοντας σημαντικές αλλαγές τόσο στη σχεδίαση, όσο και στην γκάμα των μηχανικών συνόλων που το εξοπλίζουν. Η ονομασία «Rogue» ίσως να μην σας θυμίζει κάτι, ωστόσο γνωρίζετε πολύ καλά το μοντέλο με την Ευρωπαϊκή του ονομασία «X-Trail».
Για πρώτη φορά λοιπόν, η Nissan εξοπλίζει το Rogue με υβριδικό σύνολο τόσο στις δικίνητες όσο και στις τετρακίνητες εκδόσεις. Το υβριδικό αυτό σύνολο αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,0 λτ., ο οποίος συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα και αποδίδουν συνολικά 178 ίππους ισχύος και 195 Nm ροπής.
Σε ότι αφορά την εξωτερική σχεδίαση του νέου μοντέλου παρατηρούνται τα γνωστά πλέον στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη σχεδιαστική ταυτότητα της ιαπωνικής φίρμας, όπως η χρωμιωμένη μάσκα σχήματος V, που φιλοξενεί στο εσωτερικό της το λογότυπο της μάρκας. Επιπλέον, συναντάμε σχεδιαστικές ομοιότητες με το έτερο SUV της μάρκας, Murano, καθώς και νέους προφυλακτήρες, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, με τα πίσω να έχουν στο εσωτερικό τους LED σχεδίαση τύπου μπούμερανγκ.
Τέλος, το εσωτερικό του νέου Nissan Rogue έχει αποκτήσει πιο σπορτίφ εμφάνιση με το τριάκτινο τιμόνι και τον σπορ μοχλό του επιλογέα ταχυτήτων, χωρίς ωστόσο να χάσει την αίσθηση άνεσης και πολυτέλειας που προσφέρει το μεγάλο SUV της μάρκας. Εντύπωση προκαλούν η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και τα επενδεδυμένα με δέρμα και ύφασμα τμήματα, σε σημεία που δεν υπήρχαν στον προκάτοχό του.
Περισσότερες λεπτομέρειες για το κόστος κτήσης του μοντέλου αναμένονται το 2017, όπου και θα γίνει το εμπορικό ντεμπούτο του μοντέλου. Λέτε να έρθει και επί Ευρωπαϊκού εδάφους το υβριδικό Rogue – X-Trail; Σε αναμονή εξελίξεων από την ιαπωνική μάρκα.

Εντύπωση προκαλούν τα πίσω φωτιστικά σώματα με τα LED στο εσωτερικό τους να έχουν σχεδίαση τύπου μπούμερανγκ.

Εντύπωση προκαλούν τα πίσω φωτιστικά σώματα με τα LED στο εσωτερικό τους να έχουν σχεδίαση τύπου μπούμερανγκ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN