Το trendy μίνι μοντέλο της Opel απέκτησε ακόμα περισσότερο… νεύρο με τον 1,4 λτ. turbo 150 ίππων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το trendy μίνι μοντέλο της Opel απέκτησε ακόμα περισσότερο… νεύρο με τον 1,4 λτ. turbo 150 ίππων.

Νέο Opel ADAM S concept με 150 PS

9.267 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2014)

Το νέο Opel ADAM S concept βρίσκεται στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο εφοδιάζεται πλέον και με τον 1,4 λτ turbo ECOTEC κινητήρα των 150 ίππων.

Το trendy μίνι μοντέλο της Opel απέκτησε ακόμα περισσότερο… νεύρο, αφού πλέον κάτω από το καπό του θα φιλοξενεί τον υπερτροφοδοτούμενο 1,4 λτ. κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και 220 Nm ροπής. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω κινητήρας αποδίδει 50% περισσότερη ιπποδύναμη και 70% περισσότερη ροπή σε σχέση με το ατμοσφαιρικό σύνολο των 1.400 κ.εκ. Το κινητήριο σύνολο συνδυάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 220 χλμ./ώρα. Επίσης, εξοπλίζεται με σύστημα start/stop, πληροί τις προδιαγραφές Euro 6 και διαθέτει σύστημα πέδησης OPC.
Το ADAM S στο Σαλόνι της Γενεύης έχει και άλλα στοιχεία από τη μελλοντική έκδοση παραγωγής. Το κόκκινο εξωτερικό συνδυάζεται με μία ανθρακί γκρι οροφή που αναδεικνύεται από μία ειδική πίσω αεροτομή. Η μπάρα της μάσκας με το έμβλημα της μάρκας και τα κελύφη των εξωτερικών καθρεπτών υιοθετούν σπορ carbon-look. Το εμπρός σπόιλερ, τα διακοσμητικά των μαρσπιέ και το πίσω άνοιγμα του προφυλακτήρα με ορατή, τολμηρή πολλαπλή απόληξη εξαγωγής, ολοκληρώνουν τη σπορ εμφάνιση του ADAM S.
Η καμπίνα περιλαμβάνει εμπρός σπορ καθίσματα Recaro Performance από Morrocana και δέρμα, ενώ ακολουθεί το στιλιστικό θέμα Red n Roll του ADAM, με κόκκινο δέρμα σε τιμόνι, λεβιέ ταχυτήτων και χειρόφρενο καθώς και χαρακτηριστικές κόκκινες και λευκές πινελιές στο ταμπλό και τις επενδύσεις των θυρών.

Το ADAM S στο Σαλόνι της Γενεύης έχει και άλλα στοιχεία από τη μελλοντική έκδοση παραγωγής.

Το ADAM S στο Σαλόνι της Γενεύης έχει και άλλα στοιχεία από τη μελλοντική έκδοση παραγωγής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto