Το νέο Opel Ampera-e θα κάνει το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί 1 έως 16 Οκτωβρίου.

Το νέο Opel Ampera-e θα κάνει το ντεμπούτο του στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι που θα πραγματοποιηθεί 1 έως 16 Οκτωβρίου.

Νέο Opel Ampera-e (+video)

3.724 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2016)

Η Opel στοχεύοντας να φέρει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση, κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του Ampera-e το οποίο υπόσχεται επιδόσεις σπορ αυτοκινήτου.

Στο σαλόνι αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι θα κάνει το ντεμπούτο του το ηλεκτρικό Opel Ampera-e το οποίο, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της φίρμας έρχεται να φέρει την επανάσταση στην ηλεκτροκίνηση.
 
Το νέο μοντέλο με το σήμα του κεραυνού συνδυάζει πρωτοποριακή τεχνολογία μπαταρίας και λειτουργία με μηδενικούς ρύπους, με μία απολαυστική οδηγική εμπειρία, καθώς η μέγιστη ροπή των 360 Nm υπόσχεται να προσφέρει εντυπωσιακές τιμές επιτάχυνσης και δυνατότητες προσπέρασης. 
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Το Opel Ampera-e κάνει την ηλεκτροκίνηση απόλυτα εφικτή για καθημερινή χρήση και έτοιμη για το μέλλον» σχολιάζει ο CEO της Opel, Dr. Karl-Thomas Neumann, ενώ συνεχίζει λέγοντας «Το Ampera-e καταδεικνύει με εντυπωσιακό τρόπο πώς η βιωσιμότητα και η οδηγική απόλαυση μπορούν να συνυπάρχουν άριστα». 
 
Η μέγιστη ροπή των 360 Nm σε συνδυασμό με τα 150 kW ή αλλιώς 204 άλογα προδιαθέτουν για σπορ οδήγηση, ωστόσο οι εκκινήσεις από στάση στα φανάρια και η είσοδος στο αυτοκινητόδρομο θεωρείται από τα ατού του Opel Ampera-e από τη μάρκα. 
 
Το μοντέλο επιταχύνει στα 50 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δεύτερα, ενώ η εν κινήσει επιτάχυνση 80 - 120 χλμ./ώρα για προσπέραση ολοκληρώνεται σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα, κάτι που το κάνει να πλησιάζει τα OPC μοντέλα της φίρμας.

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto