Μέσω ενός βίντεο, βλέπουμε τμηματικά το Skoda Kodiaq, παίρνοντας μια καλή ιδέα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο των Τσέχων, το οποίο θα κάνει το επίσημό του ντεμπούτο τον Οκτώβριο στην έκθεση του Πα
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μέσω ενός βίντεο, βλέπουμε τμηματικά το Skoda Kodiaq, παίρνοντας μια καλή ιδέα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο των Τσέχων, το οποίο θα κάνει το επίσημό του ντεμπούτο τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού.

Νέο Skoda Kodiaq (+video)

8.479 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2016)

Μέσω ενός προωθητικού video, βλέπουμε ξεκάθαρα πώς θα είναι το Skoda Kodiaq, το νέο επταθέσιο SUV που ετοιμάζονται να λανσάρουν οι Τσέχοι. Ας κάνουμε λοιπόν την πρώτη μας γνωριμία…

Η Skoda έκανε σημαντική πρόοδο στην αποκάλυψη του νέου επταθέσιου SUV της, του Kodiaq. Μέσω ενός βίντεο, βλέπουμε τμηματικά το αυτοκίνητο, παίρνοντας μια καλή ιδέα για το πώς θα είναι το νέο μοντέλο των Τσέχων, το οποίο θα κάνει το επίσημό του ντεμπούτο τον Οκτώβριο στην έκθεση του Παρισιού.Από ό,τι μπορούμε να συμπεράνουμε από το βίντεο, συμβαίνει το αναμενόμενο. Το μοντέλο παραγωγής μοιάζει με το πρωτότυπο VisionS, ειδικά στο εμπρός και πίσω τμήμα του.Υπενθυμίζουμε αυτά που είναι ήδη γνωστά, πως δηλαδή θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, θα έχει μήκος 4,7 μ. και πως θα διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του. Το πλάτος και ύψος είναι στα 1,91 και 1,68 μέτρα αντίστοιχα, ενώ το μεταξόνιό του είναι στα 2,79 μέτρα.Η Skoda επιβεβαίωσε πως το μοντέλο της θα έχει προαιρετικά και τρίτη σειρά καθισμάτων, η οποία θα αναδιπλούμενη. Όσον αφορά τα μοτέρ του, κάτω από το καπό του αναμένουμε τα νέα μοτέρ TSI και TDI του ομίλου VW.

Το Skoda Kodiaq θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, θα έχει μήκος 4,7 μ. και θα διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του.

Το Skoda Kodiaq θα βασίζεται στην πλατφόρμα MQB, θα έχει μήκος 4,7 μ. και θα διαθέτει το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center