Με μια teaser εικόνα η Ford ανήγγειλε ότι θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο πρωτότυπο sedan μοντέλο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ινδίας.

Με μια teaser εικόνα η Ford ανήγγειλε ότι θα κάνει πρεμιέρα ένα νέο πρωτότυπο sedan μοντέλο της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ινδίας.

Νέο concept sedan από τη Ford

2.740 Επισκέψεις στο άρθρο (29/1/2014)

Με μια teaser εικόνα η Ford ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει στην Auto Expo της Ινδίας ένα νέο concept, το οποίο θα «μετεξελιχθεί» σε μοντέλο παραγωγής, και όχι μόνο για τις ανατολικές αγορές.

Όπως συνηθίζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες, με μια teaser εικόνα προϊδεάζουν το υποψήφιο πελατολόγιό τους για τα επερχόμενα μοντέλα τους. Έτσι λοιπόν και η Ford δημοσιοποίησε μια τέτοια φωτογραφία για ένα νέο πρωτότυπο τριών όγκων μοντέλο, που θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι της Ινδίας, το οποίο πραγματοποιείται στο Νέο Δελχί 7-11 Φεβρουαρίου 2014.Ειδικότερα, το νέο μοντέλο φαίνεται ότι θα διαθέτει προβολείς με ενσωματωμένα φώτα LED και μια μεγάλη μάσκα, η οποία παραπέμπει στη νέα γενιά του KA, που είχαμε δει πρόσφατα σε πρωτότυπη μορφή.Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι με το νέο μοντέλο –όταν βγει στην παραγωγή- η Ford αναμένει να επεκτείνει τις πωλήσεις της τόσο στην τοπική αγορά, όπου θα κάνει ντεμπούτο το μοντέλο, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL