Νέος Φ/Β σταθμός 200kW κατασκευάστηκε στην Αργολίδα

Νέος Φ/Β σταθμός 200kW κατασκευάστηκε στην Αργολίδα

1.285 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2015)

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών , η εταιρία "MESSARITIS ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ" ολοκλήρωσε την κατασκευή και ανέλαβε τη λειτουργία και συντήρηση ενός ακόμη έργου, ισχύος 200kW στο Κρανίδι Αργολίδος.

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας "ΟΥΡΕΖΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕ”, κύριος Δημήτριος Θηβαίος, δήλωσε χαρακτηριστικά:“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που συνεχίζουμε δυναμικά τις επενδύσεις μας στην ελληνική αγορά, με την υλοποίηση ενός ακόμη έργου, που εκτός από τα επιχειρηματικά οφέλη, προσφέρουν στο περιβάλλον και στην κοινωνία βάζοντας και εμείς ένα μικρό λιθαράκι στην πράσινη ανάπτυξη που μπορεί να λειτουργήσει ως διέξοδος στις δύσκολες εποχές που διανύει η οικονομία μας. 
Παρόλη την δύσκολη οικονομική συγκυρία, καταφέραμε να συνεργαστούμε επιτυχώς με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα χρηματοδοτώντας το συγκεκριμένο έργο. Πιστεύουμε ότι μία τέτοιου είδους επιχειρηματική επένδυση εξακολουθεί να είναι πιο επικερδής από την τοποθέτηση των διαθεσίμων σε κλασσικές, συντηρητικές λύσεις, παρόλα τα «εμπόδια» που εμφανίζονται συνεχώς στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen