Ο νέος διευθυντής σχεδίασης θα αναλάβει μια ομάδα 275 ατόμων.

Ο νέος διευθυντής σχεδίασης θα αναλάβει μια ομάδα 275 ατόμων.

Νέος διευθυντής σχεδίασης για τη Ford

2.063 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2017)

Νέο διευθυντή σχεδίασης για την Ευρώπη έχει πλέον η Ford, η οποία αντικατέστησε τον Joel Piaskowski με τον Amko Leenarts.

Ο Leenarts αλλάζει πόστο μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια στο τιμόνι της εσωτερικής σχεδιαστικής ομάδας της Ford, ενώ κατά το παρελθόν έχει εργαστεί και στο σχεδιαστικό τμήμα του ομίλου PSA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Ο νέος διευθυντής σχεδίασης θα αναλάβει μια ομάδα 275 ατόμων, η οποία θα χωριστεί μεταξύ του τεχνικού κέντρου της Ford στο Essex και των στούντιο σχεδίου της μάρκας στο Merkenich της Γερμανίας.
 
Σε δηλώσεις του σχετικά με την συγκεκριμένη αλλαγή ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Ford, Moray Callum, τόνισε: «Καθώς η Ford διαμορφώνει το μέλλον της μεταφοράς, ο σχεδιασμός θα είναι ο κρίσιμος παράγοντας διαφοροποίησης. Ο Amko θα μας βοηθήσει να ορίσουμε νέα προϊόντα που καινοτομούν αξιοποιώντας το παγκόσμιο ταλέντο σχεδιασμού μας για να προσφέρουμε πραγματικά προϊόντα πολύ μεγάλης κλάσης».
 
Ο σχεδιασμός της επόμενης γενιάς Focus, που πρόκειται να φθάσει τον επόμενο χρόνο, έχει ήδη ολοκληρωθεί, έτσι η πρώτη σημαντική πρόκληση του Leenarts λέγεται πως θα είναι η επόμενη γενιά του Mondeo, η οποία είναι προγραμματισμένη να κάνει την εμφάνισή της σε περίπου τρία χρόνια.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Piaskowski, ο οποίος ηγήθηκε της ομάδας που ήταν υπεύθυνη για το σχεδιασμό του νέου Fiesta, ανέβηκε στη θέση του παγκόσμιου διευθυντή σχεδιασμού.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen