Στους επόμενους 12 μήνες, η Nissan ελπίζει να πουλήσει 50.000 αντίτυπα του Kicks στη Νότιο Αμερική, καθώς ο κος Ghosn θέλει να δει τις Nissan και Renault να αυξάνουν κατά 50% το μερίδιό τους στην περι

Στους επόμενους 12 μήνες, η Nissan ελπίζει να πουλήσει 50.000 αντίτυπα του Kicks στη Νότιο Αμερική, καθώς ο κος Ghosn θέλει να δει τις Nissan και Renault να αυξάνουν κατά 50% το μερίδιό τους στην περιοχή.

Nissan & 2016 Rio Olympics

6.130 Επισκέψεις στο άρθρο (10/8/2016)

Η Nissan ετοιμάζεται για το λανσάρισμα του Kicks στη Λατινική Αμερική και για να το προωθήσει καλύτερα ρίχνει 250 εκ. δολάρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου.

Η Nissan ποντάρει πολλά στην ανάκαμψη της βραζιλιάνικης οικονομίας. Για αυτό και επένδυσε 250 εκ. δολάρια, ώστε να γίνει μέγας χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίου.Αφού έτρεξε με την ολυμπιακή φλόγα, το αφεντικό των Nissan-Renault, Carlos Ghosn, δήλωσε πως η πολιτική της εταιρείας στη Νότιο Αμερική θα έχει ως πρωτοπόρο το επερχόμενο Nissan Kicks.Το νέο στιλάτο crossover σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της τοπικής σχεδιαστικής ομάδας της Nissan που έχει ως έδρα το Ρίο. Ως γνώμονα είχαν να ταιριάζει στους μποτιλιαρισμένους, κακής ποιότητας, δρόμους που έχουν οι περισσότερες πόλεις της Λατινικής Αμερικής.Στους επόμενους 12 μήνες, η Nissan ελπίζει να πουλήσει 50.000 αντίτυπα του Kicks στη Νότιο Αμερική, καθώς ο κος Ghosn θέλει να δει τις Nissan και Renault να αυξάνουν κατά 50% το μερίδιό τους στην περιοχή.Για αυτό και η χορηγία στου Ολυμπιακούς, με τους αγώνες να αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την εταιρεία να την δει ο κόσμος. Περίπου 4.200 οχήματα χρησιμοποιούνται για τις μεταφορικές ανάγκες της διοργάνωσης, ενώ το παρόν δίνουν και κάμποσα Nissan Kicks.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL