Το μοντέλο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το μοντέλο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

To μοντέλο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Μagna Steyr Ιtalia.

Nτεμπούτο για Fenyr Motorsport supercar

1.942 Επισκέψεις στο άρθρο (9/7/2018)

Γεμάτο supercars θα είναι το φετινό Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood. Δείτε τι μπορεί να κάνει το supercar από τα Αραβικά Εμιράτα.

Ντεμπούτο στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα κάνει το Fenyr Supersport της W Motors που έχει την βάση της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ την ίδια στιγμή θα ξεκινήσει και η εμπορική πορεία του μοντέλου στο Ηνωμένο Βασίλειο με τιμή από 1,3 εκατομμύρια ευρώ.

Το μοντέλο αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στην περασμένη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης εξοπλισμένο με ένα 6κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 3,8 λίτρων από την Ruf απόδοσης περίπου 800 ίππων. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 2,7 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του ταχύτητα θα μπορεί να ανταγωνιστήσει αυτή της Zenvo TS1 GT.
To μοντέλο αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Μagna Steyr Ιtalia, η οποία του προσέφερε ανθρακονημάτινο αμάξωμα (έχει βάρος μόνο 1.350 κιλά), και αεροδυναμική σχεδίαση.

Συνολικά, θα κατασκευαστούν μονο 25 τέτοια αυτοκίνητα, τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2018. Ανάλογα την ζήτηση, η εταιρεία ίσως δώσει το πράσινο φως για περεταίρω παραγωγή του μοντέλου.
 

BLINK GIORTAZEI
test