4 φωτογραφίες »

Ο Αργεντινός άσσος έγινε ο πρώτος μη Ευρωπαίος παίκτης που σκόραρε 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Ο Dybala γιόρτασε τα 100 γκολ αγοράζοντας Lamborghini

2.309 Επισκέψεις στο άρθρο (18/5/2021)

O γνωστός Αργεντινός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Paulo Dybala έφτασε τον αριθμό ορόσημο των 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους και αποφάσισε να το γιορτάσει κάνοντας ένα δώρο στον εαυτό του. Τι πήρε; Μία Lamborghini Aventador!

O Paulo Dybala μετρά πλέον με τη φανέλα της Γιουβέντους 251 συμμετοχές, έχοντας βρει το δρόμο προς τα δίχτυα των αντιπάλων 100 φορές. Όντας λοιπόν περήφανος για το αριθμό ορόσημο που έχει πετύχει στην καριέρα του με την «κυρία» του ιταλικού ποδοσφαίρου, αποφάσισε να στραφεί στην εγχώρια αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας για να βρει το αυτοκίνητο με το οποίο θα συνδύαζε την επίτευξη ενός πολύ σημαντικού στόχου.
 
Εν τέλει ο Dybala κατέληξε στη Lamborghini, επιλέγοντας μία Aventador S Roadster. Το ιταλικό μοντέλο δε χρειάζεται πολλές συστάσεις αφού είναι εξίσου ικανό με τον ποδοσφαιριστή. Το supercar χρειάζεται μόλις 3 δευτερόλεπτα για να φτάσει από στάση τα 100 χιλιόμετρα, χάρη στον V12 κινητήρα που το εξοπλίζει και τα 740 άλογα που του προσφέρει.
 
«Με την Aventador, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» είπε σε δηλώσεις του ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ σχολιάζοντας το κίτρινο χρώμα που επέλεξε σημείωσε πως «Μία Lamborghini πρέπει να είναι κίτρινη».
 
Ο Dybala έγινε ο πρώτος μη Ευρωπαίος παίκτης που σκόραρε 100 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, σκοράροντας στο 3-1 των «μπιανκονέρι» επί της Σασουόλο στις 12 Μαΐου. Όμως στο ίδιο παιχνίδι τον ίδιο αριθμό γκολ έφτασε και ο συμπαίκτης του Κριστιάνο Ρονάλντο. Άραγε ο Πορτογάλο αστέρας θα επιβραβεύσει τον εαυτό του με ένα νέο supercar;
 

ford
OPEL