O Hulkenberg αντικαθιστά τον Vettel στο πρώτο αγώνα της χρονιάς

O Hulkenberg αντικαθιστά τον Vettel στο πρώτο αγώνα της χρονιάς

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Ο Nico Ηulkenberg θα πάρει την θέση του Sebastian Vettel στην Aston Martin στο πρώτο αγώνα της χρονιάς γιατί ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Εκτός αγώνα ο Vettel λόγω κορωνοϊού

O πρώτος αγώνας της χρονιάς αναμένεται με αγωνία από τους φίλους του κορυφαίου μηχανοκίνητου αθλήματος στον πλανήτη. Η Aston Martin έχει ήδη ταξιδέψει στο Μπαχρέιν, δεν βρίσκεται μαζί της όμως ένας από τους δύο βασικούς οδηγούς της.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

O Ηulkenberg στη θέση του Vettel

Δυστυχώς όμως, το πρώτο Grand Prix της χρονιάς δεν θα δούμε τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή Sebastian Vettel επειδή βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Την θέση του Vettel στο μονοθέσιο της Aston Martin θα πάρει ένας άλλος Γερμανός, ο Nico Hulkenberg, ο οποίος είναι και ο αναπληρωματικός οδηγός της ομάδας.

Θα πάρει το πρώτο του βάθρο ο Hulkenberg;

Ο Hulkenberg έχει στο παλμαρέ του δεκάδες συμμετοχές στην Formula 1 και είναι γνωστός για τις οδηγικές του ικανότητες αν και δεν έχει καταφέρει ποτέ να φτάσει πάνω στο podium. Ο «Hulk» συμμετείχε για τελευταία φορά σε αγώνα της F1 το 2020, όταν κλήθηκε να αντικαταστήσει τους Perez και Stroll στην Racing Point.

Τώρα, σχεδόν δύο χρόνια αργότερα, ο Hulkenberg έχει ξανά την ευκαιρία να βρεθεί στο τιμόνι ενός μονοθεσίου στην Formula 1 και να διεκδικήσει αυτό το βάθρο που τόσο λείπει από την καριέρα του.

Σημαντική απουσία!
- Εκτός αγώνα ο Vettel λόγω κορωνοϊού
- O Hulkenberg είναι ο τρίτος οδηγός της Aston Martin
Λέτε να καταφέρει να πάρει το πρώτο του βάθρο ο Hulkenberg;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER