Ο Γερμανός τεχνικός και πρεσβευτής της μάρκας Opel είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για μερικά χιλιόμετρα.

Ο Κλοπ οδήγησε το Opel Mokka-e (vid)

2.293 Επισκέψεις στο άρθρο (24/4/2020)

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος έμεινε ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος είχε την τύχη να δοκιμάσει το επερχόμενο αμιγώς ηλεκτρικό Opel Mokka-e που θα έρθει μαζί με τη δεύτερη γενιά του γερμανικού SUV.

Ο Γερμανός τεχνικός και πρεσβευτής της μάρκας Opel είχε την ευκαιρία να οδηγήσει το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο για μερικά χιλιόμετρα. Μάλιστα η εμπειρία αυτή φαίνεται πως τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο κάτι που τόνισε σε δηλώσεις του: «Εξαιρετικό αυτοκίνητο! Θα περάσετε καταπληκτικά μαζί του. Δεν μπορείτε να φανταστείτε. Το οδήγησα ήδη. Ένα Opel Mokka, πράσινο και ηλεκτρικό, ένα πραγματικά θαυμάσιο αυτοκίνητο!».
 
Θυμίζουμε πως στη δεύτερη γενιά του, το Mokka ονομάζεται απλά Mokka, όπως το 2012 που έκανε το ντεμπούτο του, καταργώντας το «X». Σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα το νέο μοντέλο είναι μικρό και στιβαρό και ακόμα πιο κατάλληλο για οδήγηση στην πόλη. Επισημαίνεται πως οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ ενός αυτοκινήτου με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή ενός αμιγώς ηλεκτροκίνητου.
 
Τέλος προτού δείτε το βίντεο από τη συνάντηση του Κλοπ με το ηλεκτρικό Mokka, αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην προπονητής των Μπορούσια Ντόρτμουντ και Μάιντς, στην προσωπική του ζωή, είναι κάτοχος ενός δεξιοτίμονου Opel Insignia το οποίο οδηγεί στη Μεγάλη Βρετανία.
 
Δείτε το βίντεο
 
 

ford
OPEL