Οι τιμές του νέου Hyundai i10 στην Ελλάδα

31.248 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2019)

Η νέα γενιά του Hyundai i10 ξεκινάει και επίσημα το εμπορικό της λανσάρισμα στην ελληνική αγορά, με την εγχώρια αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές σε μια κλειστή δημοσιογραφική παρουσίαση, μια μέρα πριν τα εγκαίνια της έκθεσης.


Αρχικά να πούμε πως το νέο κορεατικό μίνι θα προσφερθεί σε τέσσερις εκδόσεις με το κόστος απόκτησης να ξεκινά από τις 11.190 ευρώ, για αυτούς που θα επιλέξουν την έκδοση Fresh, που χαρακτηρίζεται από καλό επίπεδο εξοπλισμού σε συνδυασμό με τον 1.000άρη κινητήρα απόδοσης 67 ίππων και χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων.

Στην ίδια έκδοση αυτοί που θα επιλέξουν το 1.200άρι μοτέρ (84 ίππων) θα ανεβάσουν το κόστος απόκτησης στις 11.750 ευρώ, ενώ 12.450 ευρώ κοστίζει το ίδιο μοντέλο αλλά εξοπλισμένο με αυτόματο κιβώτιο.

Οι εκδόσεις Style και Premium είναι και αυτές μέρος της γκάμας, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που περιλαμβάνουμε στην γκαλερί.

Τελευταία στη ιεραρχία αλλά όχι έσχατη είναι η έκδοση Distinctive. To κόστος κτήσης του μοντέλου σε αυτή ξεκινά από 13.790 ευρώ για το 1.000άρι και καταλήγει στις 15.050 ευρώ  που κοστίζει το 1.200άρι συνδυασμένο με το αυτόματο κιβώτιο.

Διαβάστε ακόμη: Το νέο Hyundai i10 απέναντι στο προηγούμενο

Σε ό,τι αφορά τον εξοπλισμό, η Hyundai έχει φροντίσει να προικίσει καλά το μίνι της προσφέροντας από την εισαγωγική έκδοση Fresh στάνταρ το σύστημα ασφάλειας SmartSense ή αλλιώς S10 που περιλαμβάνει 11 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, cruise control, start-stop, αυτόματα φώτα, air condition, δερμάντινο τιμόνι, δυνατότητα σύνδεσης με bluetooth, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός και εργοστασιακό τηλεχειρισμό και συναγερμό. Στο αμέσως επόμενο σκαλοπάτι, Style, παίρνει κανείς το καλό infotainment με την οθόνη 8 ιντσών και δυνατότες διασυνδεσιμότητας Apple CarPlay/Android Auto, κάμερα οπισθοπορείας, ηλεκτρικούς καθρέπτες και υποβραχιόνιο για τον οδηγό με 800 ευρώ επιπλέον. Με ακόμη 800 ευρώ ανεβαίνουμε στο πακέτο Premium που έχει επιπλέον των προηγούμενων εκδόσεων ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αυτόματο κλιματισμό και ηλεκτρικά παράθυρα πίσω. Τέλος, το πλουσιότερο όλων επίπεδο Dinstictive προσφέρεται με 16άρες ζάντες αλουμινίου, φιμέ τζάμια, LED φώτα ημέρας, δάπεδο αποσκευών δύο επιπέδων και το σύστημα για έξυπνη είσοδο και εκκίνηση χωρίς κλειδί.

Καταλήγοντας, να θυμίσουμε πως το κοινό θα βρει το νέο Hyundai i10 στην έκθεση «Αυτοκίνηση 2019», που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό το ερχόμενο Σάββατο, εκεί όπου το autotriti θα είναι για μία ακόμα χρονιά παρών!

Σημειώστε δε πως οι πρώτες παραδόσεις του μοντέλου θα ξεκινήσουν το πρώτο 15ήμερο του Ιανουαρίου του 2020, ενώ αργότερα μέσα στη χρονιά θα δούμε και το πιο σπορτίφ i10 N-Line με τον 1.000άρη τούρμπο των 100 ίππων.

ford
test center